Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2023 - 30.4.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Pocit, že se vám některé záležitosti vymykají z kontroly, je stále silnější. Přesto se však nesmíte nechat tím, co se ve vašem okolí děje, vyvést z míry. Naštěstí dokážete nenápadně do posledních podrobností zjistit, co se vlastně děje, a rozhodnout se, jak budete reagovat. S tím, co zamýšlíte, byste se však neměli svěřovat ani partnerovi. Hrozí, vám to zakáže. Dělá to sice proto, aby vás ochránil před negativními zážitky, ale o to víc vás štve.

Býk

Vaše tvrdohlavost je momentálně velice užitečná. Díky ní dokážete svého partnera ochránit před opravdu nepříjemnými životními zkušenostmi. Než pochopí, že lidé, kteří se tváří jako přátele, jsou ve skutečnosti jeho zavilí protivníci, bude to chvíli trvat. Naštěstí mu to po vašem výkladu dojde. Nakonec sám řekne, že si vůbec nedokáže vysvětlit, jak mohl být tak hloupý...

Blíženci

K tomu, abyste byli opravdu spokojení, potřebujete nejen peníze, ale především zdraví. Právě proto je potřeba, abyste ke svým dosavadním aktivitám přidali fyzickou námahu. Kdybyste začali třeba jen tím, že v práci nebudete používat výtah, ale budete chodit po schodech, projeví se to na vás neskutečně kladně. A když jako další krok přidáte ranní sprchu ve studené vodě, bude to dokonalé úplně!

Rak

Velice dobře víte, že se partner vyloženě těší na chvíli, kdy ho požádáte o ruku. Vám se však do tak zásadní a o vašem dalším životě rozhodující akce nějak nechce. Nejde o to, že by se vám partner nelíbil, ale o to, že máte pocit, že jste k tomuto rozhodnutí ještě nedozráli. Dejte si však pozor, abyste jeho trpělivost nenapínali až příliš. Vy sice nevíte, zda ho chcete, ale někdo jiný v tom, že ho chce, má naprosto jasno.

Lev

Svou dračí energii musíte napřít do toho, co za to opravdu stojí. O tom, co tuto hodnotu má, pak musíte rozhodnout vy sami. Kdybyste ale usoudili, že chcete změnit práci, musíte hledání nového místa věnovat náležitou péči. Pokud mezi známými objevíte někoho, kdo v této firmě pracoval, vytáhněte ho na kus řeči a důkladně ho vyzpovídejte. Informacemi, které takto získáte, se taky řiďte!

Panna

Jste v pohodě, ale když budete upřímní, přiznáte, že jen proto, že máte opravdu dobré kamarády. Když se dostanete do situace, se kterou si nevíte rady, pořádně vás vyzpovídají, spolu s vámi situaci analyzují, a pak vám řeknou, co si o roli, kterou v celé záležitosti hrajete. Pak už vlastně není potřeba, aby vám radili, co máte dělat. Díky jejich předchozímu rozboru to řeknete sami. On vás jen pochválí za moudré rozhodnutí.

Váhy

Situací, ve kterých musíte zvládat stres, bude v tomto období víc, než je zdrávo. Naštěstí se v tom, co se děje, dokážete bez problémů zorientovat. Pokud zjistíte, že vámi chce někdo jen manipulovat proto, aby se vyhnul něčemu nepříjemnému, dokážete mu jasně vysvětlit, že s ním tuto hru hrát nebudete. Vyvede ho to sice z míry, ale nahlas se nic říct neodváží.

Štír

Přijdete na způsob, kterým byste mohli vydělat zajímavé peníze příjemným způsobem. Když se pak rozhodnete, že se přihlásíte do vědomostní soutěže, udělejte to, ale nikomu o tom neříkejte. Na jedovaté poznámky, které byste slyšeli, byste přes veškerou snahu nedokázali reagovat s úsměvem. Z vašeho zprvu skoro přátelského hovoru by byla zcela zbytečná hádka.

Střelec

To, že se máte chuť vykašlat na veškerá zdvořilostní gesta a jet si po svém podle svých vlastních představ, je naprosto normální. Navíc hrozí, že se budete muset vymezit vůči svým nebo partnerovým rodičům. Předci mají pocit, že byste se měli řídit jejich názory a plnit jejich přání. Vy jim marně vysvětlujete, že se doba změnila a že byste s tím, co vám radí, daleko nedošli.

Kozoroh

Jde o týdny, kdy v sobě můžete znovu oživit talenty, které jste kdysi sice měli, ale s nimiž jste se během života museli rozloučit. Kdybyste usoudili, že byste se rádi vrátili k malování, psaní veršů, vyšívání nebo lezení na stěně, udělejte to bez ohledu na cokoli. Překvapí vás zejména děti. Zatímco miláček se na váš přerod dívá s nedůvěrou, potomci jsou na vás a vaše mladistvé myšlení neskutečně pyšné!

Vodnář

I když vás všichni kolem přesvědčují, že si máte vylepšit bydlení (a vy dokonce chápete, že mají pravdu), dobře si to rozmyslete. Půjde o akci, která rozhodně nebude jednoduchá. I když máte všechno v pořádku, čeká vás při realizaci vašeho plánu spousta překvapení. Ty pak celou záležitost protáhnou po stránce časové a značně prodraží po stránce finanční.

Ryby

Když je potřeba, dokážete se přinutit k výkonům opravdu vysoce nadprůměrným. Jakmile však máte hotovo, trváte na zasloužené relaxaci. Víte, že po každé velké vynaložené námaze potřebujete odpočinek, kdy dopřejete odpočinek tělu i mysli. Pokud se v práci domnívají, že vám hned po dokončení jedné práce mohou vrazit něco jiného, musí se dozvědět, že to tak nejde a nepůjde.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA