Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2023 - 31.5.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Jde o dny a týdny, na které byste raději neměli nic plánovat. Pokaždé, kdy budete mít všechno podle svého názoru naprosto pod kontrolou, se stane něco, co vaše záměry zničí a posune je jinam. Občas se můžete dokonce dostat do situace, kdy si musíte vybrat ze dvou problematických možností. Naštěstí vaše intuice funguje a postará se, abyste si vybrali tu, která je alespoň o kapku lepší.

Býk

Přemýšlejte o nových investicích a vůbec o změnách, které mají kladný vliv na vaše zajištění. Zároveň je potřeba, abyste si věřili. Když dáte najevo, že o sobě nehodláte pochybovat, pozitivně to změní atmosféru. Navíc je možné, že se dozvíte o nové a velice zajímavé práci. Peníze, které byste tam měli, jsou daleko zajímavější, než jsou ty, které domů nosíte teď.

Blíženci

Kromě všech pracovních aktivit, ke kterým vás okolnosti nutí, potřebujete mít i čas, který věnujete nejrůznějším dobročinným aktivitám. Pod jejich vlivem dokážete vytvořit atmosféru, ve které strhnete lidi ke spolupráci na charitě a na pomoci lidem, kteří to opravdu potřebují. Svým jednáním jste zároveň velmi kladným příkladem pro své děti. Učí se, že mají pomáhat a taky se tomu s chutí věnují.

Rak

Ze všeho nejvíce toužíte po rodinné harmonii a po tom, aby bylo doma všechno v pořádku. Právě proto negativně vnímáte všechny lidi, kteří vám v tom chtějí bránit. Měli byste si však uvědomit, že to, že děti touží po víkendu s kamarády víc, než po chvílích, které by trávili s vámi, je naprosto přirozený běh života. Čím dříve se s tím smíříte, tím to pro vás bude lepší.

Lev

To, že se stane něco, co vás vyvede z rovnováhy, neznamená, že jste něco udělali špatně. Naopak! Je vidět, že patříte k citlivým lidem, kteří nedokážou nad utrpením svých blízkých mávnout rukou. Pokud jen trochu můžete, snažíte se jim pomoci a ukázat jim, že život má i své pozitivní stránky. Dejte si však pozor, abyste nepomáhali někomu, kdo umí velice dobře křičet, zatímco člověka, který je na tom daleko hůře, ale nepovykuje, pominete.

Panna

Práce na veškerých plánech, jejichž realizace má ovlivnit budoucnost vaší i celé vaší rodiny, je k ničemu. Ať uděláte cokoli, můžete si být jistí, že se vždycky na poslední chvíli přihodí něco, co vás zastaví a pošle vás znovu na začátek. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se věnovali životním radostem. Místo plánování si vyrazte na výlet, kde se potěšíte krásou jarní přírody.

Váhy

Právě proto, že jste zvyklí, že se všechno, co vám život poskytuje, musíte nejdříve pernou prací zasloužit, se teď cítíte skoro jako v ráji. Síly sice napnout musíte, ale vyloženě si vychutnáváte stav, kdy se vám do vašich aktivit nikdo neplete a nesnaží se vám vaše záměry překazit. Veškeré úspěchy přicházejí lehce a tak, abyste za ně sklízeli obdiv širého okolí.

Štír

Jde o dny, kdy se vám daří všechno, co si přejete. Velice dobře byste měli fungovat zejména v investicích. V těch vyberete bez problémů způsob, který vám poskytne zajímavé úroky. Konečně se tak dočkáte stavu, kdy se peníze zmnožují samy. Ty, které tímto způsobem vyděláte, můžete použít pro prodloužený víkend ve dvou. Přinese vám zážitky, o nichž se vám dosud ani nesnilo!

Střelec

Pokud jste si dosud mysleli, že máte partnera v rukou a můžete mi diktovat nejen to, co má dělat, ale především to, co si má myslet, budete krutě zklamaní. Opět se přesvědčíte, že jde o člověka, který si to, co považuje za důležité, dokáže prosadit i třeba proti vůli celého světa. Kdybyste se rozhodli, že ho místo omezování aktivit přimějete ke spolupráci, bude to lepší.

Kozoroh

To, že jste pyšní na své realistické myšlení a rozumový přístup ke světu, ještě neznamená, že nemůžete čas od času jednat jinak. Když se dostanete do situace, kdy se vám někdo z naprosto nelogických důvodů nebude na první pohled líbit, neříkejte, že je to nesmysl, ale vezměte své emoce v úvahu. Pokud se rozhodnete, že se jimi budete řídit, litovat nebudete ani teď, ani později.

Vodnář

Pochybnosti, které cítíte, a které se týkají pevnosti a stability jak vašeho pracovního vztahu, tak vašeho soukromí, si nepřipouštějte. Berte to spíše jako signál, jímž vám dává váš organismus najevo potřebu odpočinku a zasloužené relaxace. Kdybyste se rozhodli, že si alespoň dvakrát týdně půjdete zaplavat, cítili byste se rázem mnohem lépe. A kdybyste na plavání pozvali i partnera, bylo by to dokonalé už úplně.

Ryby

I když konflikty obecně moc rádi nemáte, tentokrát to bez nich nepůjde. Jakmile se ve vaší blízkosti objeví člověk, který má pocit, že vám má právo nejen radit, ale že se vám smí doslova plést do života, musíte ho zarazit. Neriskujte situaci, kdy bude to, co se vám povedlo, jen jeho zásluhou, zatímco to, co se tak úplně nevydaří, označí za vaši vinu, s níž nemá nic společného.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA