Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 12. týden (20.3.2023 - 26.3.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy je Slunce ještě v Rybách, pro jistotu neřešte vůbec nic. Nic nerozhodujte a hlavně nic neměňte. V úterý, kdy se Slunce přesouvá do vašeho znamení, kde se rovněž odehrává novoluní, máte šanci odstartovat v lásce něco, po čem opravdu dlouho a intenzivně toužíte. Je jen potřeba, abyste sebrali odvahu a nahlas řekli, že to opravdu a ze srdce chcete.

Býk

To, že někoho milujete, a ten někdo miluje i vás, ještě neznamená, cesta vašeho společného života bude poseta samými růžemi. Zejména v sobotu, kdy bude Luna v Býku, zkonstatujete, že se mezi vámi objevily překážky, s nimiž jste absolutně nepočítali. Zjistíte, že váš partner má hodně pevný vztah s rodiči. Pak je jen otázkou, zda se rozhodnete, že ho dokážete akceptovat, nebo zda proti němu budete bojovat.

Blíženci

Po půl roce, kdy se Mars nacházel ve vašem znamení, kde vám poskytoval energii a aktivoval vaši chuť do života, přechází v sobotu v poledne do Raka. Už v neděli pak můžete mít pocit, že nejednáte tak rychle a bez rozmýšlení, jak jste zvyklí. Kdybyste si uvědomili, že vám to při vaší povaze bude ve vztazích spíše k užitku než ke škodě, začnete se na další dny a týdny vyloženě těšit.

Rak

O zásadní změnu se ve vašem případě postará Pluto, který ve čtvrtek poprvé po mnoha letech opouští váš partnerský sektor a dostává se do Vodnáře. Vy tento přechod zvládnete, ale pro vašeho miláčka to bude šok. Ke svému údivu zjistí, že se s ním přestáváte radit o všem, co chcete ve svém životě měnit, a začínáte se rozhodovat samostatně. Pro vás je to ale zásadní a vysoce pozitivní zkušenost!

Lev

Úvahy o tom, že jste se se svým miláčkem měly potkat dřív, jsou stále naléhavější. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete zlobit na osud, který vás seznámil zbytečně pozdě, nebo zda se rozhodnete, že naplno prožijete všechno, co vám váš současný stav umožňuje. Nebojte se, bude toho ještě docela dost. Vy pak zjistíte, že si i ve zralém věku dokážete užít lásku skoro pubertální.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem, se pokuste zaměřit spíše na svého partnera, než na sebe. Když dokážete zapnout svou intuici tak, abyste se na něj napojili a bez problémů odečetli jeho přání, bude to vynikající. Oba se pak můžete těšit na krásné dva dny. Ty navíc budou základem pro další skvělé zážitky, které si během týdnu navzájem dopřejete.

Váhy

Váš citový a vlastně i erotický život dostanou novou posilující injekci! O tu první se v úterý v podvečer postará novoluní ve vašem partnerském sektoru. Díky jeho energii pochopíte, že je čas, abyste odložili všechno nepodstatné a věnovali se pouze a jenom svému partnerovi. Ve čtvrtek odpoledne se vám o další podněty postará Pluto, který vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky. Bude to stát za to!

Štír

Změn, k nimž v tomto týdnu v lásce dojde nebo spíše dojít může, je docela dost. Vy se pak musíte chovat tak, abyste je využili ve svůj prospěch. I když budete mít zejména ve čtvrtek pocit, že je nutné, abyste rodičům svého partnera sdělili své názory hodně nahlas a bez ohledu na cokoli, raději to nedělejte. Bude lepší, když vydržíte do víkendu. Tam je šance vyřídit všechno tak, abyste to zvládli a ani s partnerem ani s jeho rodiči se nepohádali.

Střelec

Když vám miláček přinese kytici nebo vaše milá nějaký jiný dárek, rozhodně to nedělají proto, že se tím kají z nějakého svého prohřešku. Kdybyste na něco takového zavedli řeč a třeba to i hodně nenápadně naznačili, opravdu byste je naštvali. Mimo jiné byste se dozvěděli, že se jim vaše podezíravost vůbec nelíbí. Přímá výhružka rozchodem by sice nepadla, ale vy byste ji přesto cítili ve vzduchu.

Kozoroh

Vliv na to, jak se budete ve vztahu cítit, má především Pluto. Ve čtvrtek odpoledne, kdy opouští vaše znamení, čekejte proměnu svého partnerského vztahu. Naštěstí pro vás se všechno obrací k lepšímu. Na svého miláčka přestanete zbytečně tlačit a necháte ho, aby se rozhodoval sám za sebe. V sobotu v poledne, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Mars, přijde vzrušující nabídka erotického dobrodružství. Přijmete ji?

Vodnář

Slunce, které se v pondělí pozdě večer dostává do vašeho sektoru komunikace, vyvíjí na váš vztah velice pozitivní vliv. Dokážete vytvořit atmosféru, díky níž konečně můžete navázat s partnerem opravdu kvalitní kontakty. Vy mu jasně řeknete, co chcete. On se zamyslí a sdělí vám, s čím můžete z jeho strany počítat. Romantika to není, ale zase je to láska, na níž se dá stavět.

Ryby

V pondělí, kdy se Slunce ve vašem znamení dostává do sextilu s Plutem, dokážete k lásce přistupovat způsobem, který jste dosud nezažili. Člověka, který se kolem vás pořád motá, se dokážete jasně zeptat, co s vámi vlastně zamýšlí. Obvykle to neděláte, ale teď to pro vás bude naprosto jasné a přirozené. Dotyčného tím tak zaskočíte, že vám jasně řekne všechno, co chcete a potřebujete slyšet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA