Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 13. týden (27.3.2023 - 2.4.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zejména na začátku týdne se budete ve všem, co se týká lásky, cítit naprosto skvěle. Díky Luně v Blížencích dokážete zejména v pondělí a v úterý dopoledne o svých citech mluvit tak, aby všichni pochopili, že máte svého partnera opravdu rádi. Právě proto, že o tom mnozí pochybují, musíte mluvit tak, aby pochopili, že mlčíte nikoli z nedostatku lásky, ale z ostychu.

Býk

Zatímco začátek týdne vypadá ve všem, co se týká lásky, naprosto klidně a skoro až nevzrušivě, jeho druhá polovina vám všechno vynahradí! Proběhne pod vlivem spojených sil Venuše a Urana a přinese vám nejedno překvapení. Je docela možné, že usoudíte, že je čas, abyste odložili ostych a dali člověku, kterého milujete, jasně najevo, že ho chcete, a proč ho chcete...

Blíženci

Úvahy o bývalém partnerovi vašeho miláčka byste si měli raději odpustit. Čím víc se do nich ponoříte, tím to bude horší. Navíc hrozí, že jeho ex přiřknete daleko větší roli, než je ta, kterou ve skutečnosti hraje. Když budete trvat na tom, že chcete, aby jejich vztahy byly korektní, uděláte tím pro stabilitu svého vztahu podstatně víc, než si vůbec umíte představit.

Rak

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, si dejte pozor, aby vám city nevládly víc, než je rozumné. Pod vlivem emocí můžete lehce říct miláčkovi něco, co se nakonec obrátí proti vám. Právě proto by bylo lepší, kdybyste si každé slovo rozmysleli předem. Když to neuděláte, hrozí, že budete později trávit spoustu času vysvětlováním toho, jak jste to mysleli, a přesto cítit, že se vám to tak úplně nepodařilo.

Lev

V úterý, kdy jste pod pozitivním vlivem spojených energií Merkura a Jupitera, vyřizujte během dne to, co potřebujete vyřídit v práci. Večer pak věnujte partnerovi. Je potřeba, aby věděl, že jste na jeho straně a že ho opravdu milujete. Musíte však počítat s tím, že bude zprvu trochu nedůvěřivý. S tak velkorysou a samozřejmou podporou se ještě nesetkal.

Panna

Přelom března a dubna je pro vás vždy zejména z pracovních důvodů neskutečně náročný. Právě proto je potřeba, abyste začali přemýšlet o relaxaci. Kdybyste se s miláčkem dohodli, že si o víkendu vyrazíte někam, kde je vířivka a kde si můžete dopřát zaslouženou relaxaci, měli byste to udělat. Bude to drobné láskyplné gesto, které vám dokáže, že opravdu umíte žít jeden pro druhého.

Váhy

Když miláček přijde s tím, že by potřeboval peníze na provozování svého koníčka, nerozmlouvejte mu to, ale spíše přemýšlejte, jak mu alespoň nějaké dopřát. Je vám jasné, že partner stejně jako vy potřebuje mít kromě práce něco, čím by se mohl zabývat a co by ho bavilo. Navíc je vám jasné, že to, čemu se bude věnovat, váš vztah neohrozí, ale naopak posílí.

Štír

V pátek, kdy se ve vašem partnerském sektoru potká Venuše s Uranem, hrozí situace, v níž se přes veškeré nasazení nedokážete dost rychle zorientovat. Pokud vás někdo pozve na schůzku, hrozí, že do vás bude hučet tak dlouho, až mu přikývnete jen proto, abyste měli klid. Když pak zjistíte, že dotyčnému jde hlavně o to, aby vaši známost co nejrychleji posunul do hodně osobní roviny. Právě proto byste se měli už předem rozhodnout, jak na to zareagujete.

Střelec

Čím víc jste ke svému partnerovi ohleduplní, tím samozřejměji to vnímá. Nakonec se pochopíte, že to bere jako něco, na co má z vaší strany nárok. Právě proto by bylo lepší, abyste se kromě něj začali starat i sami o sebe. Když mu ukážete, že vaše projevy lásky nejsou automatické, ale že si je musí alespoň trochu zasloužit, vaše hodnota v jeho očích opravdu stoupne.

Kozoroh

Čekání na to, až partner dostane rozum a uvědomí si, jak moc jste pro něj důležití a co všechno pro něj děláte, se může protáhnout. Právě proto je potřeba, abyste mu hned na začátku týdne vysvětlili, že ho sice milujete, ale taky jste si vědomí své ceny. Jeho představu o životě, kdy se k vám přijde zotavit v přestávce mezi jedním a druhým dobrodružstvím, mu plnit nehodláte.

Vodnář

I když patříte k hodně otevřeným lidem, chcete si před partnerem nechat některá svá tajemství. Nechápete, proč by měl vědět i to, na co vy sami moc rádi nevzpomínáte. Velice dobře si uvědomujete, že to, co na sebe prozradíte, může později použít proti vám. Zatím sice takové signály nemáte, ale po předešlých zkušenostech si říkáte, že bude lepší, když mu takové informace neposkytnete.

Ryby

Hrozí, že narazíte na člověka, který vůbec nechápe, že se doba změnila a vy jste se změnili spolu s ní. Když vám řekne, že vás pořád miluje a váš rozchod nebere na vědomí, je potřeba, abyste se vzchopili a nahlas mu řekli, že něco takového v úvahu nepřipadá. To, že by to ještě jednou chtěl vyzkoušet on, ještě neznamená, že s tím budete souhlasit. Klidně mu řekněte, že něco takového v úvahu nepřipadá

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA