Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (3.4.2023 - 9.4.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Velikonoční týden zvládnete vy i miláček v pohodě. Práce máte sice až nad hlavu, ale to vám nevadí. Čtvrteční úplněk ve svém partnerském sektoru navíc využijete k plánování nějaké romantické chvíle. Dejte si však pozor, abyste to s projevy lásky nepřehnali! Miláček není na tak intenzivní jednání zvyklý. Ještě by si mohl myslet, že jste něco provedli a teď se kajete.

Býk

Zásadní vliv na kvalitu vašeho partnerského vztahu má Merkur, který se v pondělí odpoledne dostává do vašeho znamení. S jeho pomocí dokážete všechno, co se kolem vás a s vámi děje, podat partnerovi tak, aby si velice rychle uvědomil, že nic není tak samozřejmé, jak mu může připadat. Konečně pochopí, že je potřeba, aby se o vás začal snažit tak, jak se snažíte vy o něj!

Blíženci

Úplněk, který ve čtvrtek probíhá ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám dodá odvahu. Pokud máte pocit, že byste si měli s partnerem o něčem popovídat a přimět ho k rozumnému slovu a příslibu, který se týká vaší budoucnosti, máte šanci, že se vám to podaří. Klidně řekněte, co chcete a co od něj očekáváte. Bude tak překvapený, že vám slíbí, že to udělá.

Rak

Jde o týden, kdy je ve vašem vztahu podstatná zejména spolupráce. Pokud se dokážete s partnerem domluvit na tom, co chcete, a rozdělit si aktivity, které pro uskutečnění svých plánů musíte zvládnout, bude to dokonalý týden s ještě lepšími výsledky. Těšit se pak můžete především na středu. S pomocí harmonického vztahu mezi Merkurem a Saturnem proberete i to, co vám obvykle dělalo problémy, a v klidu se domluvíte.

Lev

Jde o týden, kdy budete mít na lásku daleko méně času, než by se vám zamlouvalo. Navíc vás čekají nejrůznější akce s dětmi, kterých se zúčastnit prostě musíte. V takovéto atmosféře, kdy opravdu nevíte, kam dříve skočit, můžete považovat každou chvíli, kdy můžete být s miláčkem spolu, za zázrak. Pak ani nemusíte mluvit. Pro spokojenost vám stačí, když se budete držet za ruce a vychutnávat si pocit, že jste spolu.

Panna

I když si své vlastní chyby přiznáváte opravdu neradi, tentokrát vám nic jiného nezbude. Především si musíte uvědomit, že miláček není vaším pracovním podřízeným. Když potřebujete, aby pro vás udělal něco, co obvykle nedělá, musíte ho o to požádat způsobem, který je společensky přijatelný. Kdybyste se k němu chovali stejně zdvořile, jako se chováte ke kolegům v práci, bude to nejlepší.

Váhy

To, že jste získali člověka, o kterého jste už hodně dlouho stáli, ještě neznamená, že budete spokojení. Platí to zejména pro čtvrtek, kdy ve vašem znamení probíhá úplněk, který si na vás a na váš nový vztah takříkajíc posvítí. Pochopíte, že ho opravdu milujete, ale taky musíte přiznat, že vás jeho povaha často zaskočí a občas dokonce i dost nemile překvapí.

Štír

Merkur, který hned v pondělí vstupuje do vašeho partnerského sektoru, kde se vzápětí střetne s Plutem, vnáší do vašeho života události, s nimiž dosud nemáte zkušenosti. Je ale potřeba, abyste se v nastalé situaci velice rychle zorientovali a pochopili, co máte dělat. V každém případě byste ale partnera měli ujistit, že sice mohou nastat okolnosti, na které nejste zvyklí, ale že to na vašem vztahu nic nemění a nezmění.

Střelec

Slunce, které prochází Beranem, vám dává v tom, co se týká lásky odvahu, která občas hraničí až s nedomyšleným rizikem. Pozor byste si měli dávat především na lidi, kteří jsou zadaní. I když vám slibují, že jim jde stejně jako vám jen o dobrodružství, skutečnost je zcela jiná. Hrozí, že se do vás zamilují a udělají všechno pro to, abyste se i vy stejně intenzivně zamilovali do nich.

Kozoroh

Zásadní pozitivní vliv na vás vyvíjí Merkur, který se v pondělí dostává do Býka. Pod jeho vlivem se dokážete s miláčkem bez problémů bavit i o tom, na co jindy narážíte. Kdyby to šlo, zkuste si ve středu promluvit o rodinném hospodaření. Tím zvládnete veškeré praktické záležitosti, které musíte vyřešit. Zbytek týdne pak můžete bez výčitek svědomí věnovat jeden druhému, a tomu, co vám dělá radost.

Vodnář

O tom, že byste se ještě jednou zkusili dostat k člověku, který o vás evidentně nestojí, už neuvažujete. Uvědomujete si, že to, co mezi vámi kdy bylo, už dávno vyvanulo. Oživování minulosti vás vůbec neláká. Právě proto je ale možné, že si dotyčný uvědomí, že se mu po vás vlastně stýská a rozhodne se pro návrat. Právě v takové chvíli byste se měli zastavit a začít přemýšlet ne o tom, co chce on, ale o tom, po čem toužíte vy.

Ryby

To, že je Velký pátek a tedy volno, uvítáte s nadšením. Jde o den, kdy se Venuše dostává do příznivého vztahu s Neptunem ve vašem znamení. S jeho pomocí si dokážete užít každou chvíli, kdy budete s miláčkem spolu. Nic zásadního se sice dít nebude, ale to je to poslední, co by vám vadilo. Ke spokojenosti vám stačí společné sledování filmu nebo poslech oblíbené hudby.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA