Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (10.4.2023 - 16.4.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Koleda s Lunou ve Střelci je pro posílení partnerských vztahů na prosto skvělá! Pokud pán z vašeho páru sdělí, že na koledu nepůjde a že raději zůstane doma, berte to z jeho strany jako velmi upřímné vyznání lásky. V úterý, kdy se Venuše dostává do vašeho sektoru komunikace, spolu bez obav proberte veškeré osobní záležitosti. Spolehlivě tak zaženete veškeré rozpory, které vás dosud dělily.

Býk

Jde o týden, kdy si budete užívat pohodu, klid a zejména jeden volný den navíc. Vzhledem k situaci nikdo nečeká, že budete mít koledu stejně bohatou jako v jiných letech. Právě proto se nemusíte v pondělí věnovat tak intenzivně hostům, ale můžete přenést pozornost na partnera. Pokud byste pro něj vymysleli nějakou láskyplnou odměnu za to, co pro vás v posledních dnech udělal, bude to vynikající!

Blíženci

S vlivem Pluta, který poprvé nakoukl do Vodnáře, jste se zatím moc intenzivně nesetkali. Hned v úterý však budete mít v tomto směru skvělou šanci. Postará se o to Venuše, která ráno vstupuje do vašeho znamení, a hned v poledne vytvoří s Plutem harmonický vztah. Když ho využijete k tomu, abyste partnera seznámili se svými city a ujistili se o těch jeho, bude to vynikající.

Rak

V pondělí a v úterý jste v pohodě, ale ve středu může přijít střet. Může za něj Luna z vašeho partnerského sektoru, a Jupiter, jehož vliv se spojuje se Sluncem. Když vám miláček začne vyčítat, že se o něj moc nestaráte, nebudete v první chvíli vědět, jak na to máte správně reagovat. Především nesmíte dát najevo, že vás zasáhl v hodně citlivém místě. Později se můžete přímo zeptat, jako to máte dělat, protože i váš den má jen čtyřiadvacet hodin.

Lev

Pro to, že ukončíte vztah, který vám jen bere čas a už dlouho vám nic pozitivního nepřináší, se rozhodnout můžete. To, že to bude snadné, však nečekejte. Zejména v pátek a v sobotu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, máte sami sebe sklon přesvědčovat, že to přece není tak zlé. Když však k sobě budete upřímní, musíte přiznat, že to není zlé jen proto, že je to ve skutečnosti daleko horší.

Panna

Krizí se nebojte! Je sice pravda, že nějaká vypuknout může, ale i takovou situaci dokážete zvládnout. Stačí, když si přestanete myslet, že všechno zvládnete sami a alespoň trochu se spolehněte na partnera. Když mu navíc upřímně sdělíte všechno, co je pro další průběh celé záležitosti důležité, můžete si být jistí, že za vás začne bojovat stejně intenzivně, jako by bojoval za sebe. A výsledek bude dokonalý!

Váhy

Luna, která v pondělí prochází Střelcem, vám pomáhá v navázání zajímavých společenských kontaktů. V takové chvíli si však musíte dávat pozor na své chování. Mějte na paměti, že se nesmíte chovat tak, aby měl miláček pocit, že necháváte skvrny na jeho důstojnosti. Kdybyste se rozhodli, že budete flirtovat, dejte si pozor, aby u toho váš partner nebyl - a aby tam ani nebyl nikdo, kdo by mu o tom pověděl.

Štír

Především je potřeba, abyste vsadili na sebeovládání. Když vám miláček začne něco vysvětlovat a zvolí k tomu svůj oblíbený přednáškový tón, budete mít co dělat, abyste se udrželi na uzdě. Platí to zejména pro čtvrtek, kdy se Luna dostává do konjunkce s Plutem, a kdy to bude opravdu náročné. V neděli, kdy se Luna dostane do Ryb, však přijde odměna. Partner vám sám sdělí, že by druhého člověka, jako jste vy, nikde nenašel.

Střelec

Období, kdy je Slunce v Beranu, se láskou zabýváte velice intenzivně. Neustále přemýšlíte o svém partnerském životě a hlavně o tom, jak k sobě partnera připoutat sice pevně, ale tak, aby mu to nevadilo. Nejlepší nápady, které budete v tomto ohledu mít, přinese ve středu konjunkce Slunce s Jupiterem. Pod jejím vlivem se budete chovat velkoryse, ale tak, aby partnera ani na chvíli nenapadlo, že si chcete jeho lásku koupit.

Kozoroh

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho znamení, si umíte a dokážete vychutnat každou chvíli, kterou můžete se svým miláčkem trávit. Zvlášť krásné budou večery, kdy dokážete beze stresu probírat všechno, co vás zajímá a co je pro vás důležité. Ve středu si ale dejte pozor, abyste se zbytečně nepohádali kvůli dětem. Hádka by byla ohnivá, ale nic by nevyřešila.

Vodnář

Slunce prochází vaším sektorem komunikace a podporuje svým vlivem Venuši, které se v úterý dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky. Při takovýchto hvězdných energiích dokážete o lásce mluvit na rovinu a tak, abyste partnera přesvědčili, že ho opravdu milujete. Svá láskyplná slova dokážete dávkovat tak, aby ho ani na chvíli nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci.

Ryby

Stavu, kdy by vaši lásku ohrozilo něco, čemu nerozumíte a co by se vám mohlo vymknout z rukou, se nebojte. I kdyby se miláček v pondělí v rámci koledy nějakou shodou okolností dostal ke své bývalé lásce, na vašem vztahu se to negativně nepodepíše. Stráví tam jen přesně tolik času, aby ho nemohla obvinit z nevychovanosti, a hned potom se rád a s chutí vrátí domů.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA