Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 16. týden (17.4.2023 - 23.4.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí si nechejte čas na přemýšlení. Pokud usoudíte, že se váš partner chová jinak, než se choval dosud, neptejte se ho na důvody, ale přímo se zeptejte, co se děje. Může vám sice říct, že nic, ale vy se nesmíte nechat odradit. Když se budete ptát dostatečně dlouho a soustředěně, odpověď dostanete. Ve čtvrtek, kdy je ve vašem znamení sluneční zatmění, se máte šanci definitivně rozloučit se svou bývalou láskou. Udělejte to už jen proto, abyste měli klid.

Býk

Než se rozhodnete, že začnete o svém miláčkovi shánět informace mezi jeho přáteli a známými, měli byste se na to, co vás zajímá, v první řadě zeptat jeho. Ochota, se kterou si s vámi bude povídat, vás vyloženě překvapí. Kdybyste si navíc řeč nechali na pátek, kdy se ve vašem znamení zastaví Merkur, dozvíte se o něm i o jeho lásce k vám spoustu toho, o čem jste dosud neměli ani tušení.

Blíženci

To, že jste kdysi své bývalé lásce slíbili pomoc a podporu, ještě neznamená, že za ni budete řešit veškeré její životní problémy. Když se na vás s něčím takovým obrátí, klidně jí můžete říct, že to není vaše věc. Pomoci jí můžete s tím, co zvládnete jenom a pouze vy. Všechno ostatní, co s čím by mu mohl pomoci nebo co by za něj mohl udělat někdo jiný, nechejte na něm.

Rak

V pondělí, kdy se Luna nachází v Rybách, budete mít občas až pocit, že jste v tom, co se vašeho miláčka týče, skoro jasnovidní. Sotva na něco pomyslí, bude vám jasné, co chce. Přesto by však nebylo dobré, kdybyste to mu to řekli nahlas. Kdyby zjistil, že mu dokážete nahlédnout až to nejzazších zákoutí jeho duše, byl by nejdříve rozpačitý a pak naštvaný. Když mu dáte šanci, aby vám to sdělil dobrovolně a sám, budete to pro další průběh vašeho vztahu daleko lepší.

Lev

Zatímco pondělí proběhne v naprostém klidu a úterý a středa pak v dokonalé láskyplné atmosféře, ve čtvrtek přijde změna. Může za ni Slunce, které se dostává do Býka, kde vzápětí vytvoří kvadraturu s Plutem ve vašem partnerském sektoru. Je docela možné, že se s miláčkem dostanete do sporu, ve kterém bude každý dokazovat svou pravdu.

Panna

Od pondělí do čtvrtečního dopoledne se v lásce k ničemu nerozhodujte. Místo citových propletenců se věnujte řešení pracovních záležitostí. O partnerovi a o jeho úloze ve svém dalším životě začněte uvažovat až ve čtvrtek večer. Využijete k tomu hodně silného Merkura, který se v pátek zastaví v Býku. Pokud vám zdravý rozum řekne, že jste ve svém nynějším miláčkovi našli splnění celoživotního snu, je vám jasné, že vás s ním čeká jen to dobré.

Váhy

To, že se o vašem miláčkovi mluví jako o workholikovi, který dává za všech okolností přednost práci, vás neděsí. Zatmění, které ve čtvrtek probíhá ve vašem partnerském sektoru, využijete k tomu, abyste mu podobné myšlenky vyhnali z hlavy. Když vám řekne, že musí pracovat, vysvětlíte mu, že jste pro něj nejdůležitější právě vy. Podáte mu to tak důrazně, že sám pochopí, že práce je až na druhém místě.

Štír

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si v této oblasti nemáte na co stěžovat. Zejména večer budete mít pocit, že se všechny vaše sny najednou převádí do krásné a navíc i vysoce vzrušující reality. Vzápětí dokážete s miláčkem vymyslet zajímavé společné aktivity na zbytek jara i na celé léto. Je vám jasné, že se spolu nudit nebudete.

Střelec

To, že se vašemu partnerovi něco nedaří, ještě neznamená, že jste za to zodpovědní právě vy. Je čas, abyste pochopili, že ho sice milujete, ale to ještě neznamená, že za něj budete řešit jeho problémy. Zejména ve čtvrtek, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky odehrává zatmění, musíte myslet v první řadě na sebe. Když budete jednat pouze v rámci zájmů svého partnera, proděláte na tom oba.

Kozoroh

V prvních třech dnech týdne se věnujte povinnostem, na které jste v poslední době neměli dostatek času a třeba i energie. Ke změně pak dojde ve čtvrtek. Slunce se dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky a přitáhne vaši pozornost k základním životním radostem. Konečně budete mít pocit, že prožíváte zasloužené štěstí v lásce a že mezi vámi a vaším miláčkem nic nestojí.

Vodnář

Zatímco během prvních tří dnů týdne se celkem nic zajímavého neděje, čtvrteční večer přinese změnu. Pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Plutem ve vašem znamení hrozí stav, kdy se ženete do přímé konfrontace přesně tam, kde byste měli vsadit spíše na rozumnou komunikaci. Kdybyste ještě dokázali partnera poslouchat a neskákat mu zbytečně do řeči, bude to skvělé!

Ryby

Miláček, který přijde v pondělí s tím, že si s vámi chce promluvit o vašem vztahu a tedy i o vaší budoucnosti, vás velice překvapí. Navíc si uvědomíte, že se vám do takového rozhovoru ani trochu nechce. Klidně mu řekněte, že jste své názory na toto důležité téma nezměnili. On je tedy zná a je jen na něm, se rozhodne, že je do svého života zahrne, nebo usoudí, že se obejde bez nich a tedy i bez vás.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA