Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 17. týden (24.4.2023 - 30.4.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Láska a city vám přinesou nejedno zajímavé překvapení. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky nachází Luna, dokážete dát city najevo způsobem, který se vašemu miláčkovi bude spolehlivě líbit. Navíc vám řekne, že po takovém jednání z vaší strany už hodně dlouho toužil, ale z nejrůznějších důvodů se vám to ostýchal dát najevo.

Býk

To, že se vám vaše bývalá láska ozve, vás překvapí. Ještě víc vás vyvede z míry ve chvíli, kdy zjistíte, že čeká, že jí padnete kolem krku. Když jí vysvětlíte, že jste si život docela dobře uspořádali i bez ní, a že tedy nic takového nemáte v úmyslu, bude velice překvapená. Dokonce se dozvíte, že hledíte jen na sebe a že si pravých citů vůbec nedokážete vážit!

Blíženci

Lásku svému miláčkovi dokážete tím, že pro něj budete shánět informace. Když zjistíte, že se bojí o zdraví, musíte ho zásobit poznatky, které dokazují, že situace není zdaleka tak beznadějná, jak si myslí a jak se bojí. Díky svému realistickému myšlení mu dokážete tyto informace zprostředkovat tak, že vám bude věřit. Dokonce vám za to i poděkuje!

Rak

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete svému partnerovi vysvětlit, že potřebujete ve vztahu podstatně více jistot, než jich dosud máte. Díky spojeným energiím Slunce a Saturna mu perspektivu příjemného manželství dokážete vysvětlit tak dokonale, že se sám bude divit, jak je možné, že ho dosud něco takového nenapadlo samotného...

Lev

Hned v pondělí byste si s miláčkem měli promluvit o tom, na čem vám opravdu záleží. Zároveň je potřeba, abyste mu vysvětlili, že si kromě práce a neustálého dosahování nejrůznějších cílů zasloužíte i dovolenou. Když vám začne vysvětlovat, že na to nemáte, během krátké chvíle mu s papírem a s tužkou v ruce dokážete, že se značně mýlí.

Panna

To, že máte pocit, že se k sobě vaše dítě, mladší příbuzný nebo kamarád se svým partnerem k době ani trochu nehodí, je naprosto normální. Přesto byste jim to nahlas říkat neměli. Jde o jejich rozhodnutí, do kterého jim nikdo mluvit nesmí. Když si sami sebe představíte na jeho místě, a popřemýšlíte o své reakci, dojde vám, že by se vám to taky ani omylem nezamlouvalo.

Váhy

V pondělí, kdy se Merkur dostává do sextilu s Marsem, se dovedete s miláčkem pohádat i kvůli tomu, co byste sami jindy vyhodnotili jako zcela nepodstatnou maličkost. Kdybyste místo toho vsadili na velkorysost a jednali s ním tak, jak byste chtěli, aby on jednal s vámi, bylo by to podstatně lepší. Ukažte mu, že vaše láska umí nejen trvat na svém, ale že je ochotná poslouchat i toho druhého.

Štír

Když se rozhodnete, že pro zpestření vyzkoušíte internetovou seznamku, bude to stát opravdu za to! Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna v Raku, vám nabídne lidi, kteří na první pohled vypadají jako váš skutečný ideál. Všechno, co vám nabízejí, ztělesňuje veškerá vaše přání. Než však propadnete nadšení, počkejte raději na osobní setkání.

Střelec

Veškeré vztahové neshody, které máte, a které zejména v pondělí vyplynou pod vlivem Luny z vašeho partnerského sektoru na povrch, řešte rychle a s co nejintenzivnějším nasazení energie. Když všechno zvládnete během pondělka, je šance, že se nad vaším partnerským vztahem rozklene modrá obloha bez jediného mráčku. A tu si vy i partner už opravdu zasloužíte.

Kozoroh

Na to, abyste zahájili nový partnerský vztah, nijak intenzivní zamilovanost nepotřebujete. Když budete sami k sobě upřímní, přiznáte, že vám stačí stabilita, klid a spolehlivost, kterou vám nová láska poskytuje. Konečně vám dojde, že jste si vášní a nejrůznějších životních turbulencí už užili až nad hlavu. Teď už chcete jenom partnera, který vám vytvoří domov, do něhož se budete každý den rádi vracet.

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, budete mít zejména dopoledne v lásce podstatně víc štěstí, než si zasloužíte. Když oslovíte člověka, který se vám už dlouho líbí, dokážete intuitivně vybrat slova, která ho přesvědčí, že jste právě začali fungovat jako jeho životní štěstí. Pak můžete čekat, že vám kolem krku padne hned a bude se opravdu pevně držet.

Ryby

Luna, která se v úterý a ve středu dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám konečně do vztahu přinese klid a pohodu. Konečně můžete miláčkovi otevřeně říct i to, co se mu líbit nebude, ale přesto se nemusíte bát jeho reakce. Můžete si být jistí, že vaše slova vezme v úvahu a bude o nich opravdu dlouho a důkladně přemýšlet. Navíc je docela možné, že svůj názor z lásky k vám nakonec změní!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA