Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (1.5.2023 - 7.5.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na Prvního máje, kdy mají city kypět a vášně téci proudem, si jich zase tak moc neužijete. Snažit se sice můžete, ale intuitivně víte, že to nějak není ono. Když však počkáte do úterního jitra, které ovlivňuje harmonický vztah mezi Lunou a Plutem, můžete se ze strany miláčka na projev opravdu autentických vášní. Snažíte se navíc tak, že svými projevy strhnete i miláčka.

Býk

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, budete po všech stránkách spokojení. Na to, abyste si se svým miláčkem promluvili o lásce, a ujistili ho, že tu vaši nic neohrožuje, budete mít díky tomu, že nemusíte do práce, nejen dostatek času, ale i patřičnou náladu. Navíc mluvíte tak, že miláčka ani nenapadne, že by o vás a síle vašich citů mohl pochybovat.

Blíženci

Člověk, který si myslí, že na to, aby vás získal, stačí, když vám v patřičných barvách popíše svoji finanční situaci, velice rychle pochopí, jak se spletl. Když mu po jeho řeči věnujete jen opovržlivý pohled, může si vlastně gratulovat, že dopadlo docela dobře. Když se rozpovídáte a začnete mu vysvětlovat, že vás si nikdo nekoupí, bude mít pocity daleko složitější a horší.

Rak

Když vám někdo začne vysvětlovat, že pro něj život bez vás a vaší neustálé přítomnosti nemá smysl, měli byste zavětřit. Pokusy o citové vydírání za sebou už máte a o další zkušenosti, které byste v tomto směru mohli získat, nestojíte. Dotyčnému pak doporučte, ať začne mluvit rozumně, nebo ať nemluví vůbec. Pochopí to kupodivu rychle a bez dalšího vysvětlování.

Lev

Zásadní vliv na váš partnerský život má Pluto, který se v pondělí zastaví ve vašem partnerském sektoru. Pokud jste si dosud neuvědomovali, co pro vás partner znamená, teď to najednou budete vědět naprosto jasně. Zkuste tohoto prvomájového dne využít k hovoru o další podobě vašeho vztahu a třeba i žádosti o ruku. Litovat rozhodně nebudete!

Panna

Začátek týdne proběhne kupodivu naprosto bez problémů. V pondělí využijete Lunu ve svém znamení k opravdu zajímavému výletu, na který s partnerem s chutí vyrazíte. O potíže se postará až čtvrteční napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem. Dejte si pozor na člověka, který vám říká přesně to, co jste dosud od nikoho neslyšeli. Jeho slova pravdivá být mohou, ale taky nemusí.

Váhy

Pondělí vám v lásce nic zajímavého nepřinese. Polibek pod rozkvetlým stromem sice dostanete, ale žádný zásadní dojem to ve vás nezanechá. V úterý a ve středu, kdy se Luna přesune do vašeho znamení, budete o lásce, vztazích a vůbec o všem, co je spojené s city, přemýšlet daleko intenzivněji. Pokud usoudíte, že byste měli v této oblasti něco změnit, musíte to nejdříve důkladně promyslet. Nepromyšlené jednání by se vám nemuselo vyplatit.

Štír

Člověk, který vám říká, že jste skoro dokonalí, a že vám rád poradí, co máte dělat, abyste byli dokonalí úplně, si nezaslouží ani vaše city, ani vaši pozornost. Když si zároveň uvědomíte, že se ve vašem znamení odehrává v pátek měsíční zatmění, sami pochopíte, že by nebylo rozumné, kdybyste někomu takovému dovolili, aby vás ovlivňoval a vaše rozhodnutí řídil. Čím déle si zachováte právo samostatného rozhodování, tím to bude lepší.

Střelec

Do nedělního odpoledne byste měly využívat energii Venuše, která prochází vaším partnerským sektorem. Pod jejím vlivem dokážete partnerovi sdělit všechno, co chcete, způsobem, který ho donutí k přemýšlení. Konečně zjistí, že vaše láska není samozřejmost, kterou si může nárokovat, ale dar, který mu hvězdy poslaly, a za který má proč být vděčný.

Kozoroh

V době, kdy Slunce prochází znamením Býka, se lásce věnujete ne proto, že se to od vás čeká, ale proto, že sami dobře víte, že svému miláčkovi v projevech citů hodně dlužíte. Naštěstí se dokážete vyjadřovat tak, aby pochopil, že vaše ostýchavost pramení z lásky a ze strachu z trapasu. Když však začnete o svých citech mluvit nahlas, zjistíte, že to tak obtížné není. O lásce, která je upřímná, se vám navíc mluví velice lehce a bez problémů.

Vodnář

Zásadní vliv na vaše životní postoje vyvíjí Pluto, který se v pondělí ve vašem znamení zastaví a točí se do zpětného chodu. Pokud se vám v posledních dnech v lásce a v mezilidských vztazích něco tak úplně nepodařilo, dostanete šanci, abyste to napravili. Už v neděli dopoledne zjistíte, že veškerá námaha, kterou jste v tomto směru vynaložili, naplano nevyšla.

Ryby

Opět se přesvědčíte, že jste si partnera vybrali velice dobře. Jakmile se objeví nějaký problém, nebude přemýšlet, jak a kam co nejrychleji zmizet, ale usoudí, že vám musí pomoci celou situaci zvládnout. Řešení, které vám navrhne v pátek, kdy ve Štíru probíhá zatmění, tak definitivně ukončí jednu kapitolu vašeho společného života a odstartuje další. Ta pak bude daleko lepší...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA