Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 19. týden (8.5.2023 - 14.5.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když vám váš miláček v době, kdy jste se seznamovali, vysvětloval, že život s ním pro vás bude krásný a po všech stránkách příjemný, poslouchalo se to velice dobře. Když jste se však dali dohromady, zjistili jste, že je to všechno trochu jinak. Váš miláček umí o své lásce mluvit jako kniha, ale na své nepředvídatelný výbuchy vzteku, kterými dokonce předčí ty vaše, nějak zapomněl.

Býk

To, že s ním budou problémy, zjistíte ve chvíli, kdy se srazí vaše biorytmy. Zatímco vy byste si ráno chtěli přispat, váš miláček vás vzbudí div ne za svítání a začne vám vysvětlovat, že máte spolu s ním jít vítat nový den. To, že jste po takovém probuzení nejméně do poledne naprosto mimo, ho ani nenapadne. On je spokojený a nechápe, proč nejste spokojení vy...

Blíženci

Představa, že byste navazovali na vztah, který jste kdysi uvolnili nebo ukončili, se vám ani trochu nelíbí. Když vám dá partner najevo, že by se mu takové jednání z vaší strany zamlouvalo, klidně mu řekněte, že něco takového ve vašem případě v úvahu nepřipadá. Měl by dopředu vědět, že most, který se jednou rozhodnete spálit, už nikdy znovu stavět nebudete.

Rak

V lásce si potřebujete najít vlastní cestu. Právě proto je potřeba, abyste po partnerech, kteří vám radili, co máte dělat, konečně objevili takového, který vás nechá volně dýchat. Zejména v úterý a ve středu, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, je přítomnost takového člověka ve vašem životě opravdu nutná. Naštěstí ho najdete na první dobrou!

Lev

V pondělí, kdy je volno a kdy tedy na sebe máte dostatek času, si užívejte vzájemnou společnost. Díky Luně ve svém sektoru lásky a romantiky budete přesně vědět, co máte miláčkovi říct. Bez obav můžete mluvit o lásce a rozebírat city, které k němu chováte. Jindy byste měli dojem, že to přeháníte, ale tentokrát se nebudete cítit ani trochu trapně.

Panna

Lásku, které ke svému partnerovi cítíte, mu dokazujete zcela konkrétním způsobem. Rádi pro něj uvaříte a postaráte se, aby se ve vaší společnosti cítil co nejlépe. Problém může nastat o víkendu, kdy váš miláček usoudí, že byste toho pro něj mohli udělat přece jen víc. Co konkrétně by se mu ale líbilo, vám neřekne. To velkoryse přenechá vaší citové fantazii.

Váhy

Když už přemýšlíte o tom, že ve vašem životě nemá co dělat, měli byste sebrat odvahu a taky mu to přímo říct. Kdybyste ke své řeči využili pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, bylo by to ideální. Možná byste se dozvěděli, že jste svým projevem doslova o minuty předešly ten jeho, ale to by vám nevadilo. Byli byste přece v roli toho, kdo kopačky dává, a kdo je na tom vždycky lépe než ten, co se s nimi musí smířit.

Štír

S údivem zjistíte, že váš nový partner získal ve vaší rodině místo, o kterém jste ani v nejbujnějších fantaziích neuvažovali. Váš miláček se totiž vašim rodičům líbí tak, až přemýšlíte, zda by ho náhodou nechtěli adoptovat. Neustále slyšíte, jak je skvělý a jak máte být rádi, že jste si někoho takového našli. To, že ani on není bez chyb, nahlas raději neříkejte. Stejně by vám neuvěřili.

Střelec

Představa mileneckého vztahu, o kterém budete vědět jen vy dva, vás napadnout sice může, ale to bude asi tak všechno. Když se zamyslíte a představíte si, jak by to vypadalo v praxi, dojde vám, že o něco takového vůbec nestojíte. Partnerství, kdy byste spolu byli v soukromí, ale na veřejnosti museli předstírat, že se skoro ani neznáte, se vám ani trochu nezamlouvá.

Kozoroh

I partner, kterého znáte tak dlouho, že vám připadá, že mu v případě potřeby dokážete bez větších problémů číst i myšlenky, vás dokáže překvapit. Zejména v úterý večer, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky setká Slunce s Uranem, přijde s nápadem, který vás doslova posadí. Na druhé straně vám však bude jasné, že se toho, že by vás nebral vážně a s vaším vztahem nepočítal, bát opravdu nemusíte.

Vodnář

Veškeré lásky, které jste dosud prožívali, zásadně měnily váš pohled na život. Naučili jste se svět vnímat očima svého partnera a uvědomili jste si, jak vás to obohatilo. Partner, kterého máte teď, vám však v podobném poznání brání. Dozvíte se, že je váš poslední, a že nikoho dalšího poznávat a tedy se učit, co mu dělá nebo nedělá dobře, mít nebudete.

Ryby

I když jste si říkali, že se v partnerství naučíte respektovat svého partnera a tolerovat jeho požadavky, nakonec to nedokážete. Když miláček přijde s tím, že byste se měli naučit co nejlépe vycházet s jeho bývalým partnerem, opravdu se rozčilíte. To, že mu celkem klidně řeknete, že třetího do svého vztahu nepotřebujete, berte jako svůj velký výkon. Jindy byste po něm něčím hodili a ani byste se za to nestyděli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA