Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 20. týden (15.5.2023 - 21.5.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zásadní problém, který musíte řešit v lásce, je nedostatek času. Když chcete využít pozitivní sílu Jupitera ve svém znamení, máte na to pondělí a úterní dopoledne. Pokud chcete vztah, který máte s miláčkem, posunout k lepšímu, snad byste si na to měli vzít z práce volno. Dovolené máte dost, ale na dny, kdy bude Jupiter ve vašem znamení, si musíte počkat dalších dlouhých dvanáct let.

Býk

O zásadní problémy se vám může postarat pondělní trigon mezi Marsem a Neptunem. Pod jeho vlivem hrozí, že vás okouzlí člověk, který je sice enormně přitažlivý, ale který vám do života vnese jen zcela zbytečné stresy. Pokud chcete lásku, o kterou se můžete opřít a která váš život posune k lepšímu, měli byste si slíbit, že v pondělí žádný vztah rozjíždět nebudete - a to ani v případě, kdy byste opravdu moc chtěli.

Blíženci

V době, kdy se Slunce nachází v Býku, čekejte pokušení opravdu silného kalibru. I když jste dosud nějaký románek bokem z ryze bezpečnostních důvodů zapříst nechtěli, dostanete se do situace, kdy se mu vyhnete jen s použitím veškeré vůle, kterou máte k dispozici. Kdybyste o průšvih opravdu nestáli, měli byste jít z práce rovnou domů a kolem sebe se pro jistotu moc nedívat.

Rak

Merkur, který se v pondělí v Býku točí, a Jupiter, který se do tohoto znamení v úterý večer přesouvá, vás dostane do situace, kdy pochopíte, že přátelství je opravdu občas víc, než láska. Zatímco v miláčkových náladách se nevyznáte, ani kdybyste opravdu moc chtěli, s kamarády se cítíte uvolněně a je vám s nimi nepředstíraně dobře. Pak je už jen logické, že začnete přemýšlet, na co ho vlastně máte...

Lev

Jde o týden, kdy byste v lásce ani v ostatních mezilidských vztazích nic měnit neměli. Je ale pravda, že k tomu budete mít zejména ve čtvrtek enormní chuť. Pod vlivem kvadratury mezi Jupiterem a Plutem ve svém partnerském sektoru máte pocit, že jste pro svého nedokonalého miláčka až příliš dokonalí. Pravda to sice není, ale vy si to vymluvit nenecháte...

Panna

Jupiter se konečně dostává do Býka a dává vám šanci k oslovení člověka, který se vám už hodně dlouho líbí. Než mu však padnete kolem krku, měli byste si určit, jaké prostředky při jeho získání použijete. Zejména ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Neptunem, zapomeňte na to, že byste mu řekli, že mu s vámi bude dobře. Pokud jde o člověka, který je jen trochu sebevědomý, musel by vaši nabídku odmítnout, i kdyby nechtěl.

Váhy

Novoluní, které v pátek probíhá ve vašem partnerském sektoru, vám dává možnost zásadního životního restartu. Když se rozhodnete, že zapomenete na všechny chyby, které jste dosud při navazování partnerských vztahů dělali, vykročíte jinudy a jinak, bude to velice rozumné. Konečně máte šanci zjistit, že láska nemusí vždycky skončit pláčem a léčením zlomeného srdce.

Štír

V pondělí, kdy se Merkur zastaví ve vašem partnerském sektoru, a v úterý, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Jupiter, vsaďte na upřímnost. Když usoudíte, že se vám někdo líbí tak, že byste kvůli němu byli ochotní a schopní obrátit celý svůj život naruby, zhluboka se nadechněte a jděte to toho. To, jestli je to akce, která měla nebo neměla cenu, naštěstí rychle zjistíte.

Střelec

I když svého partnera opravdu hodně milujete, jsou věci, které byste ani kvůli němu dělat neměli. Když vám řekne, že si máte vybrat mezi kamarády a jím, volte bez dalšího rozmýšlení kamarády! Dotyčnému můžete vysvětlit, že to, co vám právě předvedl, vnímáte jako pokus o citové vydírání, což je něco, co nebudete tolerovat ani člověku, kterého máte opravdu rádi.

Kozoroh

To, že usoudíte, že se partnerovým rodičům tak úplně nelíbíte, ještě neznamená, že musíte okamžitě přejít do protiútoku. Když se zamyslíte nad vším, co váš miláček do chvíle, než se s vámi seznámil, prožil, dojde vám, že se chovají vlastně naprosto normálně. Navíc pochopíte, že je o svých kvalitách nemusíte nijak přehnaně přesvědčovat. Stačí, když se budete chovat normálně.

Vodnář

Pocit, že se sami v sobě nevyznáte, je stále silnější. V reálu to vypadá tak, že máte doma partnera, kterého si vážíte, a bez něhož si svůj život představit nedokážete, ale daleko intenzivněji vás přitahuje někdo, o kom sice velice dobře víte, že by byl jako partner neskutečně riskantní, ale taky vám do života vnáší to, na co jste už dávno zapomněli.

Ryby

Když se rozhodnete, že si s partnerem promluvíte o něčem opravdu důležitém, měli byste se do toho pustit hned v pondělí. Využijete tak energii Merkura, který se ve vašem sektoru komunikace obrací do přímého chodu. S jeho pomocí dokážete najít přesně ta slova, která vašeho miláčka bez zbytečného patosu přesvědčí, že ho máte opravdu rádi, a nehodláte na tom teď ani v budoucnu nic měnit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA