Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 21. týden (22.5.2023 - 28.5.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že vám dosud život s vaším novým partnerem připadal jako ztělesněný ráj, ještě neznamená, že to tak musí být i nadále. Hrozí, že se mezi vás postaví jeho bývalá láska. Formálně sice na nic nemá ani to nejmenší právo, ale přesto se vašeho miláčka snaží dostat zpět do svého života a posléze i do své náruče. Vám pak nezbude, než jít do přímého střetu. Jiná cesta není a nebude.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, musíte odložit veškerý ostych a bez obav nazvat věci pravým jménem. Když miláčka milujete, dejte mu to najevo způsobem, který mu žádné pochybnosti o vás a o kvalitě vašich citů nedovolí. Nejdříve může být vaší nezvyklou upřímností překvapený, ale pak sám a dobrovolně přizná, že se mu vaše nová podoba velice líbí.

Blíženci

To, že získáte miláčka, který předtím žil s někým, kdo je vám blízký, není důvod, aby vás zbytečně hryzalo svědomí. Jeho předchozí vztah jste nerozbili. Naopak jste poskytli azyl člověku, který byl na hranici svých sil a který pochyboval o všem a o všech. To, že jste mu dokázali vrátit radost ze života, není vaším proviněním, ale naopak velkou zásluhou.

Rak

Vaše tvrdohlavost je projeví nejen v pracovním životě, ale hlavně v lásce a ve vztazích vůbec. Pokud na někoho zaměříte svou soustředěnou pozornost, nedokážete vám odolat, ani kdyby opravdu moc chtěl. Když už budete spolu, přizná, že s vámi nepočítal a v životě vás nechtěl. Přesto jste ho zaujali tak, že vás chtěl poznávat stále intenzivněji a víc. A pak už byl z jeho strany k lásce jenom krok!

Lev

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se vykašlete na ostatní lidi. Teď je čas na to, abyste se věnovali sami sobě a tomu, co vám dělá dobře. Problém můžete mít zejména s kamarády, kteří vám dohazují své single příbuzné. Když se s nimi setkáte, velice rychle pochopíte, proč single jsou a taky zůstanou. Sami však musíte své odmítnutí vyjádřit alespoň trochu ohleduplně.

Panna

O tom, že byste kvůli lásce vzdali svůj dosavadní život a nechali všeho, čím jste dosud žili, vůbec neuvažujte. Je sice pravda, že vám i když jen pracovní udržování kontaktů s bývalou láskou dělá trochu problémy, zvládnete to s přehledem. O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, se navíc máte šanci seznámit s člověkem, který z vás veškeré vzpomínky na teď už bývalou lásku vymaže navždy.

Váhy

I když říkáte, že si s láskou a kvůli lásce problémy dělat nehodláte, může to dopadnout zcela jinak. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru profese, hrozí, že se vpletete do románku se svým nadřízeným. Oba sice víte, že jde o oboustrannou lásku, ale taky je vám oběma jasné, že kolem toho bude spousta zbytečných řečí. Nakonec však řešení své situace najdete.

Štír

Když chcete miláčkovi udělat skutečnou radost, je to velice snadné. Stačí, když mu pořídíte něco, co mu usnadní buď pracovní nebo domácí život. Dech mu vyrazíte zejména v případě, kdy půjde o něco, s čím jste dosud nesouhlasili. Když ještě přidáte, že jste se opět dostali do situace, kdy on měl pravdu, a vy se mýlili, máte dlouhé období rodinné harmonie jisté a zaručené.

Střelec

Atmosféru, která ve vašem vztahu po celý týden zavládne, určuje hned v pondělí ráno pozitivní vztah mezi Sluncem a Marsem. Díky jeho energii dokážete miláčka o své lásce a její intenzitě přesvědčit tak, aby ho ani nenapadlo, že by o ní mohl zapochybovat. V úterý si ale dejte pozor na zbytečné žárlivé scény. Vnesly by mezi vás dusno, které by se dlouho nerozptýlilo.

Kozoroh

Od pondělního dopoledne do středečního odpoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se musíte svému miláčkovi věnovat, i kdybyste nechtěli. Když jen na chviličku polevíte v pozornosti, dozvíte se, že je pro vás všechno důležitější, než on. Vy si sice myslíte něco naprosto jiného, ale jeho nápady mu přes veškerou snahu vymluvit nedokážete.

Vodnář

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si musíte najít čas, který věnujete jen miláčkovi. Ani na chvíli ho nesmí napadnout, že by pro vás bylo něco důležitějšího, než je on. Když s ním mluvíte o lásce, musíte se tvářit tak, aby pochopil, že to myslíte opravdu vážně. Snadné a jednoduché to v žádném případě není. Vy to ale zvládnete!

Ryby

Člověk, který vám nabídne, že v krizové chvíli máte přijet za ním, to myslí opravdu vážně. Navíc si můžete být jistí, že vám vychází vstříc z toho, čemu se říká velkorysá a upřímná láska. Vy si pak musíte dobře rozmyslet, zda jeho nabídku opravdu přijmete. Jakmile to uděláte, můžete si být jistí, že mezi vámi vznikne vztah, ze kterého se hned tak nevymotáte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA