Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (29.5.2023 - 4.6.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I v lásce se snažíte přistupovat k tomu, co vám přináší, neskutečně pozitivně. Bohužel se to může obrátit proti vám. Zejména v úterý a ve středu byste partnerovi neměli nahlas říkat, že si dovedete bez problémů představit život bez něj, protože je vám jasné, že byste hned dostali něco lepšího. Může to sice být pravda, ale on by pro váš kladný přístup k životu moc pochopení neměl.

Býk

I když v pondělí dopoledne usoudíte, že byste měli partnerovi ušlapávat životní cestu, ještě jednou to zvažte. Když mu nedáte šanci, aby si své záležitosti vyřešil sám, hrozí, že bude už pořád počítat s tím, že za něj budete myslet i jednat vy. Když ho ale naopak necháte jít životem samostatně a sami ho budete jen zpovzdálí sledovat, vyděláte na tom jak vy, tak kvalita vašeho vztahu.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, musíte změnit své obvyklé zvyky. Místo na to, abyste se co nejlépe bavili sami, se soustřeďte na partnera a na jeho aktuální požadavky. Když přijde s tím, že jste spolu už nikde dlouho nebyli, neříkejte, že si jen vymýšlí. Místo toho začněte naopak přemýšlet nad víkendovým programem, který by byl zajímavý pro vás oba.

Rak

Jde o týden, kdy máte spoustu šancí na seznámení s novými zajímavými lidmi. Společnou řeč najdete zejména s těmi, které poznáte ve čtvrtek nebo v pátek. Tam si pak můžete rovnou domluvit společnou víkendovou akci. Vzhledem k trigonu mezi Venuší a Neptunem, který probíhá v sobotu těsně po půlnoci, se však ze zprvu ryze přátelsky myšlené akce může vyvinout nečekaně vášnivá láska!

Lev

Od pondělního odpoledne do čtvrtečního hodně časného rána si můžete vychutnávat pozitivní vliv Luny ve vašem sektoru komunikace. Konečně se dokážete vyjadřovat tak, aby miláček ve vašich slovech nehledal ani ironii, ani zbytečné jedovatosti. Když mu řeknete, že jste ho hledali celý život, jen se usměje a řekne, že je taky moc rád, že jste se konečně našli.

Panna

Týden zvládnete v lásce v klidu a bez velkých překvapení. Změna přijde až v neděli, kdy jste pod vlivem úplňku ve svém sektoru rodiny. Tam se pak musíte nachystat na střety, které nebudou ani trochu příjemné. Zjistíte, že se váš nový partner rodině nezamlouvá, a taky se dozvíte, proč. Problém je v tom, že musíte sami přiznat, že na tom, co slyšíte, je víc pravdy, než by se vám líbilo.

Váhy

Než se rozhodnete, že budete hledat cestu ke svému partnerovi, snažte se ji najít sami k sobě. Od pondělního odpoledne do čtvrtečního hodně časného rána vám to naštěstí půjde docela dobře. Zejména v pondělí přijdete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Plutem bez problémů na chyby, které děláte, a které vám v očích partnera ubírají na atraktivitě. Půjde o zjištění jak zajímavá, tak převratná!

Štír

Týden proběhne díky naplněné pracovní atmosféře tak rychle, že o citech a lásce nebudete mít čas ani pořádně přemýšlet. Změna přijde až v neděli, kdy se ve vašem partnerském sektoru setká Merkur s Uranem. Nabídky, s nimiž partner přijde, berte velice vážně a přistupujte k nim seriózně. I když to tak na první pohled nevypadá, právě se hraje o další podobu vašeho vztahu.

Střelec

Toho, že by váš vztah procházel vyhořením, se nebojte. Je sice pravda, že se vstupem Jupitera do Býka trochu zklidnil, ale právě to vy i partner vnímáte pozitivně. Zejména v neděli, kdy ve vašem znamení probíhá úplněk, si uvědomujete, jak moc trochu klidu oba potřebujete. Navíc spolu nemusíte ani zbytečně mluvit. Mimoverbální komunikace daleko přínosnější.

Kozoroh

Problémy, které mezi vámi a partnerem v poslední době vznikly, nezametejte zbytečně pod koberec. Je potřeba, abyste se s miláčkem dohodli, že se jim postavíte čelem. I když v pondělí ráno máte práce až nad hlavu, musíte si udělat čas, abyste se dohodli na tom, co chcete a co pro to uděláte. Když v tom budete mít jasno, nemusíte se bát ničeho, co další dny a týdny přinesou.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve Vahách, se těšte na seznámení s opravdu zajímavým člověkem. Když vám začne vysvětlovat, že na vás celý život čekal, netvařte se ani zaskočeně, ani mu nedávejte najevo, že mu nevěříte a že máte za to, že si z vás dělá legraci. Jeho jednání vám sice může připadat trochu přehnané, ale on to, co říká, myslí vážně do posledního písmenka.

Ryby

To, že přijdete o šance u člověka, kterého jste už dlouho platonicky milovali, a který se teď dal dohromady s někým jiným, vás sice zaskočí, ale pozitivního vztahu k životu vás to nezbaví. Konečně pochopíte, že je čas, abyste opustili sny a dali přednost realitě. S dotyčným se v duchu rozlučte, uvědomte si, že váš vztah v úvahu nepřipadá, a začněte přemýšlet o někom jiném.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA