Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (5.6.2023 - 11.6.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o týden, kdy se toho děje tolik, že nebudete mít na lásku a její projevy ani náladu, ani čas. Právě proto byste měli využít pondělního rána. Luna je ještě ve Střelci a vy můžete miláčkovi říct všechno, co vás jen napadne. Toho, že by vás podezíral z neupřímnosti, se nebojte. O intenzitě svých citů ho nemusíte nijak zvlášť přesvědčovat. Když se na vás podívá, bude mu jasné, že myslíte vážně každé své slovo.

Býk

I když jste s tím nikdy nepočítali, budete svému miláčkovi sloužit jako učitel. Je zajímavé, že to bude v oboru, v němž se až dosud cítil daleko silnější. Teď však zjistíte, že jste se nějakou náhodou a naprosto mimochodem naučili něco, co vašemu miláčkovi dělá potíže. Naštěstí ho dokážete poučovat taktně a tak, aby ho ani nenapadlo, že se vytahujete a že by se tedy mohl urazit.

Blíženci

Veškeré plány, které se týkají vaší další budoucnosti, byste měli probírat ve čtvrtek nebo v pátek. Luna bude ve Vodnáři a dovolí vám, abyste z řešení, která se nabízejí, vybrali spojenými silami to nejlepší. Tím, že se vám to povede bez zbytečného stresu, budete sami překvapení. Opět si potvrdíte, že tam, kde dva lidi spojuje láska, se daří naprosto všechno.

Rak

Pracovní záležitosti, které zatěžují vašeho partnera, patří k tomu, s čím mu pomoci nemůžete a nedokážete. Naštěstí to po vás nechce. Nahlas vám řekne, že jediné, co opravdu potřebuje, je vaše všestranná péče a podpora. Týká se to zejména úterý a středy. Své práce budete mít sice dost, ale přesto musíte miláčkovi dát najevo, že myslíte především na něj. Nebojte se, zvládnete to!

Lev

Venuše, která se hned v pondělí dostává do vašeho znamení, vám všestranně zpříjemní život. Když miláčkovi sdělíte, že byste si podle vašeho názoru oba potřebovali trochu odpočinout, ani ho nenapadne, aby vám vytýkal nedostatek aktivity. Místo toho se dozvíte, že nevěděl, jak o tom má začít mluvit, ale že je mu jasné, že vypnout a dohonit spánkový dluh potřebujete oba.

Panna

Od pondělního do středečního dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky můžete být sice zamilovaní, ale taky je potřeba, abyste ve vztahu ke svému partnerovi byli neobyčejně důslední. Trvejte na všem, co jste si domluvili, a dodržujte všechno, co jste si slíbili. A kdybyste si měli chuť dělat ze svého miláčka legrácky, raději si to odpusťte.

Váhy

Potřeba vaší osobní svobody v poslední době roste. Právě proto je zejména ve čtvrtek a v pátek potřeba, abyste jí sami pro sebe nechtěli mnoho, a miláčka v tomto směru naopak neomezovali. Na to, že byste vyrazili na nějakou akci s kamarádem opačného pohlaví, a svého partnera nechali doma, vůbec nemyslete. Byl by to úlet, který by vám nikdo neodpustil.

Štír

Když se miláčkova rodina dostane do problémů, můžete si být jisti, že se o nich dozvíte jako první. Zejména v pondělí pak bude potřeba, abyste zasáhli rychle a energicky. Když to neuděláte vy, nenajde se nikdo, kdo by se toho ujal. Naštěstí se s partnerem o tom, co a v jakém pořadí budete dělat, nemusíte nijak domlouvat. Myslíte stejně a oběma je vám jasné, co a proč je potřeba udělat.

Střelec

To, že jste silná osobnost, vám miláček tvrdí od samého začátku vašeho vztahu. Právě proto je potřeba, abyste se zejména ve čtvrtek a v pátek ve svých projevech trochu mírnili. Když necháte miláčka, aby za sebe mluvil sám, a sami si ponecháte jen úlohu hradby, která ho chrání a podporuje, bude to po všech stránkách lepší. Vaši lásku to jen posílí a podpoří.

Kozoroh

Když se partnerovi kamarádi dostanou do situace, kterou sami nevyřeší, požádají vás, abyste si vzali na starosti jejich děti nebo alespoň domácí zvířata. Jindy byste s tím nesouhlasili, ale teď je vám jasné, že se nic jiného dělat nedá. Miláček je upřímně dojatý vaší velkorysostí. Vy o ní sice tak upřímně přesvědčení nejste, ale tváříte se, jako by to tak opravdu bylo.

Vodnář

Venuše, která se v pondělí dostává do vašeho partnerského sektoru, si pro vás chystá mnohá překvapení. To, že jste na někoho skoro až zapomněli vy, ještě neznamená, že jste se z paměti vytratili i vy jemu. Je velice pravděpodobné, že vás tento člověk ve druhé polovině týdne osloví, bude se s vámi chtít sejít a řekne vám, že rozchod s vámi byl to nejhloupější, co udělal. Co mu odpovíte?

Ryby

Víkend s Lunou ve vašem znamení a s Plutem, který se vrací do Kozoroha, mají na vaše vztahy a jejich kvalitu neskutečně pozitivní dopad. Konečně jste se dostali do stadia, kdy si s miláčkem rozumíte i beze slova. Pozor si musíte dávat jen v neděli odpoledne. Merkur se dostává do Blíženců a hrozí, že na sebe miláčkovi prozradíte daleko víc, než je moudré a rozumné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA