Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 24. týden (12.6.2023 - 18.6.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na to, abyste si lásku užívali podle svých představ a přesně tak, abyste byli vy i miláček spokojení, stačí málo. Pokud chcete mít ze vzájemné společnosti potěšení a stres snížit na minimum, je potřeba, abyste spolu především mluvili. Týká se to zejména víkendu. Naštěstí to nebude ani trochu obtížné. Oba umíte nejen mluvit, ale i poslouchat, což je značné plus.

Býk

Jde o týden, kdy musíte soustředěně přemýšlet o své budoucnosti. Především se musíte rozhodnout, s kým ji vlastně chcete spojit. To, že jde o něco, v čem zatím sami nemáte dost jasno, nahlas raději neříkejte. Vaše váhání by se mohlo donést k člověku, pro kterého se nakonec rozhodnete. Ten by pak nejenže nebyl vaší volbou nadšený, ale ještě by se pořádně naštval!

Blíženci

Zásadní vliv na vás a na náladu, ve které se nacházíte, má velmi pomalý a tedy velmi silný Saturn. Minimálně na začátku týdne se dostanete do situace, kdy si budete muset vybírat mezi vyrovnaným partnerským vztahem a kariérou. Musíte si však včas uvědomit, že jste o záležitosti, které nesmíte uspěchat. Když počkáte do víkendu, otevře se vám řešení samo od sebe.

Rak

Pocit, že váš vztah, který prožíváte, vyčerpává a nutí k přemýšlení o záležitostech, o nichž byste nejraději neuvažovali, je stále silnější. Zatímco miláček má pocit, že byste měli vážně mluvit nejdříve o dovolené a později o společné budoucnosti, vy o nic takového nestojíte. Máte pocit, že je na podobné hovory a hlavně závazky, které z nich vyplývají, času víc než dost.

Lev

Celý týden je v lásce a ve vztazích vůbec příjemný a vysoce pozitivně laděný. Zvlášť skvělý je v tomto ohledu víkend. Pod vlivem kladného vztahu Merkura s Venuší dokážete s miláčkem mluvit o všem, co je pro vás důležité, tak, aby se ani jeden z vás necítil dotčený. Bez problémů se domluvíte i na způsobu, kterým chcete komunikovat s jeho i se svými rodiči, což je skoro zázrak.

Panna

Saturn, který se zastaví ve vašem partnerském sektoru, vám přinese nové zprávy. Zjistíte, že se musíte zabývat právě tím, před čím jste dosud důsledně zavírali oči. Pokud si ale chcete zachovat klid v domácnosti, měli byste si to nejdříve promyslet sami. Když miláčka postavíte před hotovou věc, bude se sice tvářit, ale nakonec bude rád, že jste rozhodli i za něj.

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, je potřeba, abyste o své lásce miláčka ujišťovali všemi možnými způsoby. Bude se sice tvářit, jako by mu na tom vlastně ani nezáleželo, ale skutečnost je jiná. Na každé vaše láskyplné slovo vyloženě čeká a jen doufá, že jich bude co nejvíce. Opravdu potřebuje vědět, že ho milujete, a že může na vaší lásce stavět svůj další život.

Štír

Láskyplná překvapení, kterými chcete svého miláčka potěšit, si musíte dopředu nejen naplánovat, ale taky pořádně promyslet. Zejména ve středu a ve čtvrtek hrozí, že by se vám mohla vymknout z rukou. Než se rozhodnete, že si pro partnera zajdete do práce, pro jistotu mu zavolejte předem. In flagranti byste ho sice nepřistihli, ale přesto by z toho mohl být nepříjemný trapas.

Střelec

V případě vašeho miláčka opravdu platí rčení o tom, že láska prochází žaludkem. Naštěstí dokážete neustále vytvářet dobroty, které ho o síle vašeho vztahu ujišťují. Zejména v pondělí a v úterý budete s chutí hledat a zkoušet recepty, kterými pak o víkendu svého miláčka překvapíte. Když vám bude říkat, že je nadšený, můžete si být jistí, že to myslí opravdu vážně.

Kozoroh

Přesvědčíte se, že vám i miláčkovi dal život nadhled a v poslední době k němu přidal i moudrost. Přestáváte se hádat kvůli maličkostem a začínáte v klidu řešit to, co je pro vás oba důležité. Ve vyrovnané atmosféře dokážete řešit i záležitosti, které se týkají vašich i partnerových rodičů. Spolu jim je podáte tak, aby pochopili, že jim nechcete ublížit, ale naopak pomoci.

Vodnář

Když před vámi začne miláček mluvit o všech požadavcích, které na vysněného partnera má, nepropadejte panice. Od vás nic takového vyžadovat nebude. V upřímné chvíli (a pokud možno mezi čtyřma očima) vám dokonce řekne, že sice nesplňujete ani jednu z podmínek, které by u svého životního partnera rád viděl, ale že vás miluje tak, že je mu to naprosto jedno.

Ryby

Bude lepší, když si pochybnosti, které sami o sobě máte, necháte pro sebe. Člověk, který se o vás uchází, ve vás chce najít jistotu a stabilitu, která jemu samotnému chybí. Když pak v sobotu využije energii Saturna, který se ve vašem znamení zastaví, zasype vás svými problémy tak, že jich budete mít plnou hlavu. Pokud neutečete a poskytnete mu útěchu, musíte přiznat, že to, co mezi vámi vzniklo, je skutečná láska.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA