Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 25. týden (19.6.2023 - 25.6.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zejména v pondělí se ujistíte, že váš vztah není sice idylický, ale pořád je podstatně lepší než to, co prožívají vaši kamarádi. Ve středu a ve čtvrtek se můžete ze strany svého miláčka těšit na nezvykle romantické gesto. Kdybyste se překonali tak, abyste mu dokázali adekvátně a se stejnou láskyplností odpovědět, prožili byste spolu víkend jako z pohádky. Nechcete to zkusit?

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Slunce v Blížencích, musíte s miláčkem probírat povětšině praktické záležitosti. Situace se změní ve středu, kdy se Slunce přesouvá do vašeho sektoru komunikace. Pochopíte, že je potřeba, abyste spolu začali mluvit upřímně a na rovinu. To, že se v pátek řeč stočí na lásku, je naprosto přirozené. Řeknete si toho spoustu a všechno vás potěší!

Blíženci

Rozpory, které jsou mezi vaším partnerem a jeho sourozenci, vás sice rozčilují, ale nic s nimi neuděláte. Jediné, co můžete udělat, je pozitivní ovlivňování vašeho partnera. Když ho přimějete, aby propasti alespoň neprohluboval, uděláte dost. O víkendu, kdy potřebujete jak vy, tak miláček klid, si především vypněte telefon. Kdybyste k tomu přesvědčili i partnera, bude to super.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, dejte především na intuici. Zejména v pondělí odpoledne vás povede podstatně lépe, než logické myšlení. Když vám říká, že před vámi parter něco tají, neptejte se, ale pozorujte. Jen tak pochopíte, že jeho postoj nepramení z toho, že by nechtěl, abyste něco věděli, ale že mlčí proto, abyste se zbytečně nestresovali a netrápili.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v povídavých Blížencích dokážete miláčka přimět, aby se s vámi bavil i o tom, o čem obvykle mluví dost nerad. Kdybyste ho přesvědčili, že jeho svěřená tajemství nezneužijete a že si je necháte pro sebe, posunete tím váš vztah na vyšší úroveň. Důvěra, která mezi vámi vznikne, bude skoro hmatatelná a pro vás oba velice přínosná.

Panna

Pracovní část týdne probíhá normálně a podle očekávání. Naštěstí není potřeba, abyste něco zásadního řešili. Pozitivní změna nastane až v pátek kolem poledne. Luna se přesune do vašeho znamení a otevře vám nejen ústa, ale i mysl. Velice intenzivně vnímáte nejen to, co vám partner říká, ale především to, o čem mlčí. Naštěstí nehledáte to, co vás rozděluje, ale nacházíte to, co vás spojuje.

Váhy

Pokud chcete svému miláčkovi vyjít vstříc, využijte moudrosti přísloví, které praví, že láska prochází žaludkem. Příprava nejrůznějších jídel, které má váš miláček rád, vám kupodivu přinese spoustu příjemných chvil. Když pak zjistíte, že miláček připravuje se stejným nadšením něco dobrého i pro vás, bude vám jasné, že jste si životního druha vybrali správně.

Štír

Jste velice rádi, že se váš vztah konečně srovnal a vyvážil. Ve středu večer, kdy se Slunce přesune do Raka, se budete jak vy, tak miláček chovat tak, aby si ten druhý neměl na co stěžovat. Budete spolu mluvit dlouho a intenzivně. Nebudete se vyhýbat ani tématům, která vám dosud moc příjemná nebyla. Je vám jasné, že je musíte nejdříve vyřešit, protože bez toho se dál neposunete.

Střelec

Pokud máte pocit, že byste si měli s miláčkem promluvit přímo a na rovinu, není potřeba zbytečně pospíchat. Když si během pondělí a úterý dáte dohromady myšlenky, a k rozhovoru přistoupíte až ve středu večer, bude to optimální. Díky Merkuru ve svém partnerském sektoru dokážete svá přání a názory představit tak, aby o nich miláček musel přemýšlet, i když se mu nechce.

Kozoroh

Pokud chcete od svého miláčka něco získat, nebo chcete, aby v dlouhodobém sporu ustoupil, nesmíte otálet. Je potřeba, abyste ho na svou stranu dostali v pondělí nebo v úterý. Ve středu, kdy se Slunce přesune do Raka a tedy do vašeho partnerského sektoru, bude na vaše vlastní aktivity pozdě. Veškerou iniciativu převezme miláček. Vy pak budete muset přiznat, že na jeho požadavcích něco opravdu je.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy se Slunce pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky, byste měli klidně a bez nejmenších výčitek svědomí zapomenout na práci. Místo toho vymýšlejte program na dlouhý víkend. Měli byste ho naplánovat tak, abyste si na své přišli vy i miláček. Když aktivity vymyslíte tak, abyste se dobře pobavili a přitom se naučili něco nového, bude to skvělé.

Ryby

Je potřeba, abyste k sobě byli upřímní. Když si přiznáte, že o svém miláčkovi pochybujete častěji, než je zdrávo, měli byste přemýšlet, odkud tento silný a hlavně hodně nepříjemný pocit pramení. Jde o otázky, na které si budete odpovídat velice obtížně a navíc i neradi. Řešení přijde až na konci týdne, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, a kdy pochopíte, že se bojíte naprosto zbytečně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA