Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 26. týden (26.6.2023 - 2.7.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že se rok láme, vám ve vašem případě nese kromě vytouženého pocitu vnitřní pohody a toho, že se konečně můžete těšit na trochu volna i na štěstí v lásce. Pokud jste si na příští týden vzali dovolenou, můžete se těšit na víkend, který do vašeho vztahu konečně vnese vytouženou vášeň. Nezabýváte se zbytečnostmi, ale ze všech sil se snažíte, abyste spolu s partnerem ladili a aby vám bylo dobře.

Býk

Na to, že je váš miláček neskutečně činorodý, jste si už zvykli. V tomto týdnu však máte pocit, že to už opravdu přehání. Neustále vám vysvětluje, že musíte dělat něco, co on považuje za užitečné, ale do čeho se vám ani trochu nechce. Naštěstí se už v úterý Merkur přesouvá do vašeho sektoru komunikace. To, proč se vám nechce, mu dokážete vysvětlit tak, aby to na vaší lásce negativní stopy nenechalo.

Blíženci

Když váš miláček přijde s nápadem, který by vám měl podle jeho názoru ušetřit práci a nechat víc volného času, střihněte uchem. Můžete si být jistí, že to nedělá jen tak! Když vám řekne, že má pocit, že jste spolu v poslední době podstatně méně, než by se mu líbilo, a že by si vaši společnost rád užíval častěji, měli byste mu věřit. On kontakt s vámi opravdu potřebuje.

Rak

To, že máte partnera, který je šetrný a umí si vážit peněz, je opravdu pěkné. Problém však může být v tom, že dokáže šetřit na nepravém místě. Když zjistíte, že vám počítá každou korunu a nelibě se dívá na všechno, co jste si pořídili jen tak pro radost, měli byste zpozornět. Pak byste mu možná měli vysvětlit, že vyděláváte stejně jako on, a máte tedy na nějakou malou radost taky nárok.

Lev

I když máte rádi, když všechno pěkně odsýpá a nuda nehrozí, je potřeba, abyste se v tomto směru zejména v pondělí drželi zkrátka. Při kvadratuře mezi Marsem ve vašem znamení a Uranem to můžete s tlakem, který vyvíjíte na svého partnera, lehce přehnat. Když to vyhodnotí negativně, budete se mu omlouvat a vysvětlovat, že jste to tak nemysleli. Kdybyste zabrzdili už preventivně, bude to lepší.

Panna

Tlak, který na vás miláček vyvíjí, se vám ani trochu nelíbí. Zásadní problém je v tom, že se vás na nic neptá, ale rovnou přijde s tím, pro co se rozhodl. Kdybyste mu však jeho nápady začali vymlouvat, počítejte s tím, že se zatne a bude ještě tvrdohlavější. Kdybyste ho však láskyplně upozornili na potíže, které tím aktivuje, a bez nichž byste se oba klidně obešli, bude to rázem lepší.

Váhy

Miláček, který vám vysvětluje, že byste se měli účastnit nějaké akce, kterou plánují jeho příbuzní, opravdu chce, abyste se s jeho přízní blíže poznali. To, že se vám jeho nápad z nejrůznějších důvodů ani trochu nelíbí, mu neříkejte. Můžete mu ale sdělit, že byste dali přednost volnu, které byste trávili s ním a kde by vaše vytoužené soukromí nikdo nenarušoval.

Štír

Od úterního dopoledne do pátečního rána, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy jste zároveň pod vlivem silného Neptuna, který se zastaví ve vašem sektoru lásky a romantiky, se vám v citech daří tak, jak už dlouho ne. Velice dobře víte, co máte dělat, abyste konečně zaujali člověka, který se vám už dlouho líbí. V sobotu si s ním pak promluvíte tak, že vám do náruče padne sám.

Střelec

Pokud si s miláčkem chcete a potřebujete promluvit o něčem, co je pro vás oba důležité až zásadní, musíte to udělat hned v pondělí, kdy je Merkur ještě ve vašem partnerském sektoru. Přesto s ním musíte komunikovat tak, aby ani na chvíli neměl pocit, že ho tlačíte někam, kam se mu nechce. Kdybyste si s ním vyrazili na procházku a všechno probrali v přírodě, bude to ještě lepší.

Kozoroh

Potíže vzniknou ve chvíli, kdy usoudíte, že by se miláček měl věnovat stejnému sportu, jako se věnujete vy. V takovém případě si dejte pozor, abyste ho nenutili do ničeho, do čeho se mu nechce. Vy sice můžete mít pocit, že jde o aktivitu, která mu udělá radost a po všech stránkách ho posílí, ale pokud si on myslí něco zásadně jiného, vy s tím nic nenaděláte.

Vodnář

Pokud chcete ve vztahu prožívat pohodu a konečně i zasloužený klid, měli byste zejména o víkendu silně omezit požadavky, které na partnera máte. V žádném případě nesmíte dopustit situaci, kdy by si mohl myslet, že na něj tlačíte a nutíte ho do něčeho, do čeho se mu nechce. Čím dřív si uvědomíte, že váš partner je stejně svobodomyslný jako vy, tím to bude lepší.

Ryby

Merkur, který se v úterý přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, s vámi dělá divy. Pozornost, kterou upřete na svého miláčka, mu dovedete dávkovat tak, aby pochopil, že si svůj další život bez vás nejenže představit nedovede, ale hlavně ani představovat nechce. v pátek, kdy se ve vašem znamení zastaví Neptun, si dejte pozor na to, co mu říkáte. Pod vlivem vzbouřených citů ho můžete požádat o ruku, aniž víte, jak...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA