Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (3.7.2023 - 9.7.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Svého miláčka sice opravdu milujete a nedali byste ho za nic na světě, ale přesto jsou chvíle, kdy vás vyloženě rozčiluje! Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna v Kozorohu, se prosazuje tak, že vám tím opravdu leze na nervy. Na jedné straně sice jeho důvody chápete, ale na druhé si říkáte, že by mohli mít alespoň trochu ohleduplnosti a pochopení, které vám bude dávat najevo.

Býk

To, že vás vaše bývalá láska nutně potřebuje, protože ví, že se bez vás nehne z místa, je vám jasné. Sami však musíte hodně důkladně a zodpovědně přemýšlet nad tím, jak moc se budete v této záležitosti sami angažovat. Je potřeba, abyste jí dali hned na začátku najevo, že doby, kdy jste ji tahali z průšvihů a sami za to taky platili, jsou naštěstí dávno pryč.

Blíženci

Jde o týden, kdy budete mít díky dvěma (a možná i několika dalším) volným dnům dost času na to, abyste se na svého miláčka zaměřili a taky o něm přemýšleli. Je potřeba, abyste uvažovali o vaší další společné budoucnosti a o tom, jak se na ní budete oba podílet. Když se do toho pustíte hned v úterý večer, domluvíte se rychle tak, abyste si zbytek volných dnů užili v pohodě a v klidu.,

Rak

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se musíte chovat rozumně. Kdyby vás náhodou napadlo, že se pokusíte vnutit miláčkovi svou vůli, přemýšlejte, zda je to opravdu potřeba a zda byste se nemohli zařídit jinak. Kdyby se pak o něco podobného pokusil on, musíte se držet zpátky. Tím, že po něm něco hodíte, sice vypustíte páru, ale k domluvě to nepřispěje.

Lev

Venuše, která se na dlouho nastěhovala do vašeho znamení, vám ulehčuje jak navazování vztahů nových, tak setrvání v těch starých. Když k sobě budete upřímní, pochopíte, že miláček je sice občas protivný, ale že se na něj můžete ve všem spolehnout. Stejně tak vám dojde, že nový člověk, s nímž se seznamujete, není sice stoprocentní ideál, ale vy je z něj při troše chtění dokážete udělat.

Panna

Zásadní vliv na vás a na další podobu vašeho vztahu vyvíjí Merkur, který je pořád ještě ve vašem sektoru přátel. Pokud se rozhodnete, že ho využijete k posílení vztahů, které panují mezi vámi a partnerem, můžete si být jistí, že se vám to podaří. V pátek nebo v soboru pak oba svorně zkonstatujete, že neshody, které mezi vámi jsou, dokážete nejen přiznat, ale taky spojenými silami překonat.

Váhy

S partnerem, který mluví o tom, že se v životě vlastně ani snažit nemusí, protože ho čeká zajímavé dědictví, si musíte promluvit hodně otevřeně. Začít můžete tím, že mu vysvětlíte, že vy na to, až někdo z jeho příbuzných opustí tento svět, čekat nehodláte. Až následně mu řekněte, že si život s člověkem, který jako sup čeká na něčí smrt, nedokážete představit už vůbec.

Štír

I když vám rodiče vašeho partnera lezou na nervy, bylo by momentálně dobré, kdybyste je poslouchali. Zejména od čtvrtka do soboty, kdy Luna pobývá v Rybách, mohou být jejich rady sice nechtěné a nevyžádané, ale zato velice prospěšné. Kdybyste si slíbili, že se nad nimi dříve, než je odmítnete, opravdu důkladně a zodpovědně zamyslíte, zásadně byste si ulehčili život.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází Rakem, vás čekají zcela praktické starosti většinou finančního typu. Musíte přemýšlet, jak budete dál hospodařit. Kdybyste náhodou usoudili, že chcete něco prodat, poraďte se o tom nejdříve s partnerem. Následně musíte zkonstatovat, že to, co cítíte k člověku, jemuž se svěříte se skutečným stavem svého majetku, patrně nic jiného než pravá láska není.

Kozoroh

Merkur, který se po celý týden pohybuje znamením Raka, vás nutí k otevřené partnerské komunikaci. Najednou pochopíte, že uražené mlčení nic nezmůže, zatímco úsměvem získáte i to, co jste považovali za naprosto nemožné. Zejména v pondělí, kdy se ve vašem znamení odehrává úplněk, dokážete s jeho pomocí miláčka dostat přesně tam, kde ho mít potřebujete a chcete.

Vodnář

Když vám partner říká, že to nemáte s požadavky, které na něj kladete, přehánět, má pravdu. To, že vy myslíte rychle, ještě neznamená, že to stejného tempa musíte nutit i svého partnera. Když mu dovolíte, aby jednal podle toho, jak je zvyklý, bude to daleko lepší. Navíc se tím vyhnete hádce, při které by vám vyčítal, že všechno špatně dopadlo stejně jen proto, že jste na něj moc tlačili.

Ryby

To, že je vám průšvih, který se vznáší nad hlavou vašeho miláčka, na první pohled jasný, ještě neznamená, že to stejně vnímá i on. V takové chvíli je potřeba, abyste ho na to rozumně upozornili a vysvětlili mu, co mu podle vašeho názoru hrozí. Když s ním budete mluvit bez přehnaných emocí, je velká šance, že vám porozumí a dokonce slíbí, že se vašimi doporučeními bude řídit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA