Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (10.7.2023 - 16.7.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když se vám v pondělí nebude v lásce dařit tak, jak jste si představovali, vůbec to nevadí. Stačí, abyste si počkali do úterý. Hned ráno se Merkur dostane do Lva a postará se, abyste se s miláčkem o tom, co k němu cítíte, začali jak láskyplně, tak rozumně. Konečně umíte o lásce mluvit tak, aby miláčka ani na moment nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legrácky.

Býk

Je potřeba, abyste k lásce začali přistupovat trochu jinak, než jste jednali dosud. Pomůže vám v tom Mars, který se v pondělí dostává do Panny. Když pochopíte, že typy lidí, kteří se vám líbí, nemusí pro vás být těmi nejlepšími partnery, bude to výborné. Zkuste se v tomto ohledu řídit spíše rozumem. City a emocemi jste se řídili dosud a nic moc dobrého z toho nebylo.

Blíženci

I když to, co se mluví, obvykle neposloucháte, tentokrát byste měli učinit výjimku. Když zjistíte, že člověk, který se vám líbí, hraje nebo má problémy s návykovými látkami, neříkejte, že jsou to nepodložené klepy. Čím vážněji budete takové řeči brát, tím je to prozíravější. Přiznejte si, že o potíže, které by vám závislý člověk vnesl do života, ani trochu nestojíte.

Rak

Jsou věci, které mohou vašemu partnerovi (nebo člověku, který by jím moc rád byl), připadat nepodstatné, ale pro vás jsou zásadní. Když si uvědomíte, že se vašemu chlupatému miláčkovi tento člověk ani trochu nelíbí, neříkejte, že to přejde, ale přemýšlejte, čím to asi je. Člověk, který si to nechá vysvětlit, ale který slíbí, že bude vašeho mazlíka respektovat, si vaši lásku opravdu zaslouží!

Lev

Setkání s partnerovými rodiči nebo sourozenci proběhne přesně tak, jak jste si představovali. Chováte se k sobě tak, aby bylo jasné, že si jeden druhého vážíte. Tím, že se spolu docela normálně bavíte, překvapíte svého miláčka. Když vám řekne, že ještě domů nepřivedl nikoho, ke komu by se chovali s tak nenucenou zdvořilostí, ani trochu si nevymýšlí. Jste prostě jedničky!

Panna

Taktika, kterou ve vztahu ke svému miláčkovi užíváte, a která se vám mnohokrát osvědčila, nezklame ani tentokrát. Když ve chvíli, kdy po miláčkovi něco chcete, smícháte několik dobře promyšlených lichotek, které pronesete u jeho oblíbeného jídla, bude výsledek naprosto dokonalý. Miláček sice na vaši taktiku přišel, ale to, že by proti ní mohl něco namítat, ho ani nenapadne.

Váhy

Pokud chcete, aby to mezi vámi a partnerem vypadalo alespoň trochu normálně, musíte se o to taky aktivně snažit. Nebezpečí zbytečné a zhoubné hádky hrozí zejména v pondělí. Pod vlivem napjatého vztahu mezi Merkurem a Plutem můžete s partnerem mluvit tak, že se spolehlivě naštve. Pak vám odpoví způsobem, který stejně spolehlivě naštve i vás. Máte to zapotřebí?

Štír

Žárlivost, na kterou můžete hned na začátku týdne narazit, vám spolehlivě zkazí náladu. Nechápete, proč vás partner podezírá z úletu. Ten byste navíc podle jeho názoru měli realizovat s někým, kde se vám nelíbí ani omylem. Čím víc to však budete svému miláčkovi vysvětlovat, tím víc si bude myslet, že před ním tajíte něco, co za jeho zády provádíte a tajíte.

Střelec

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, a kdy je ještě dopoledne Mars ve Lvu, zapomeňte na všechny pracovní aktivity, které jste měli v plánu. Je potřeba, abyste se především věnovali partnerovi. Místo přemýšlení o tom, čím potěšíte zaměstnavatele, uvažujte o tom, jak přesvědčíte svého miláčka o své lásce a o tom, že je pro vás tím nejdůležitějším na světě.

Kozoroh

Mars, který se v pondělí přesouvá do Panny, vám přinese zajímavé nabídky. I když jste letos vzhledem k okolnostem s žádnou velkou dovolenou nepočítali, přijde v tomto ohledu šance, kterou využít prostě musíte. Miláček sice může chvíli váhat, ale vy ho přesvědčíte. Když mu popíšete vaši představu druhých líbánek, které si dopřejete, bude ještě nadšenější, než vy!

Vodnář

Konečně se dočkáte chvíle, kdy se vám partner svěří s tím, o co mu jde, a vy se dozvíte, na čem mu doopravdy záleží. Pomůže vám v tom Merkur, který se v úterý dostává do vašeho partnerského sektoru. Konečně s ním dokážete mluvit tak, aby pochopil, že vám na něm a tom, aby mu bylo co nejlépe, záleží stejně intenzivně, jako jde jemu o to, aby bylo dobře vám. Spokojenost je pak oboustranná.

Ryby

Plány, které máte ohledně další budoucnosti vašeho vztahu a jeho vylepšení, si musíte v první řadě promyslet sami. Když je v pondělí večer (když je na to nejvhodnější termín) představíte partnerovi, padne z jeho strany spousta doplňujících otázek. Vy mu pak musíte všechno vysvětlit tak, aby sám co nejrychleji pochopil, že bude lepší, když to, co říkáte, vezme vážně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA