Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 29. týden (17.7.2023 - 23.7.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Se vším důležitým počkejte na úterý. Díky Luně ve svém sektoru lásky a romantiky dokážete mluvit tak, abyste svým projevem nadchli každého, s kým vstoupíte do kontaktu. Když mezi nimi bude člověk, kterého milujete a s nímž chcete navázat bližší vztahy, bude to neobyčejně jednoduché. Stačí, když se budete řídit tím, co vám radí srdce. Všechno ostatní pak půjde samo.

Býk

Až do nedělního jitra si budete život vychutnávat po všech stránkách. Kdyby to šlo, měli byste přestat myslet pouze na práci. Místo toho přemýšlejte, čím uděláte svému miláčkovi radost. Naštěstí ho znáte natolik, abyste věděli, čím ho potěšíte. Není to vůbec obtížné. Každá minuta, kdy můžete být spolu, pro vás oba budou neskutečně pozitivním zážitkem z kategorie těch, na které se nezapomíná...

Blíženci

Na to, abyste krásné letní dny trávili tím, že byste usilovali o člověka, který o vás buď otevřeně nestojí, nebo se k vám chová odtažitě až lhostejně, je vám líto času. Potíž je v tom, že se jeho jednání, hned po změně vašeho přístupu změní. Dotyčný nejdříve znejistí a pak vám kolem krku padne velice rychle a s nepředstíranou chutí sám a bez pobízení!

Rak

K zájmům, které jste dosud s miláčkem měli společné a na nichž jste se bez problémů shodli, se přidají nové, které se vám ani trochu nelíbí. Máte pocit, že hrozí, že se vám miláček jejich provozováním začne vzdalovat. Když však chvíli vydržíte, zjistíte, že to funguje právě naopak. Čím více svobody mu poskytnete, s tím větší radostí a skoro až nadšením se k vám bude vracet.

Lev

Čeká vás velice příznivé a po všech stránkách příjemné období. Zlom, na který se tak těšíte a na nějž i netrpělivě čekáte, přijde v neděli časně ráno, kdy se k Venuši a Merkuru ve vašem znamení přidá i Slunce. Najednou si budete věřit i v záležitostech, v nichž jste byli nejistí. Pokud chcete někoho pozvat na rande, můžete si být jistí, že na něj vyrazí rád a s chutí!

Panna

Zvládáte to, co by všichni ostatní považovali za nemožné. Z bývalých lásek, které nedopadly, si dovedete udělat kamarády, s nimiž vám bude dobře a na které se můžete spolehnout. Navíc si můžete být jistí, že o vaši věrnost usilovat nebudou. Všechno erotické napětí, které mezi vámi kde bylo, jste už vypotřebovali. Teď už můžete být opravdu jen kamarádi, kteří si navzájem pomohou.

Váhy

Rady do života, které vám ohledně vztahů dávají a štědře poskytují nejrůznější časopisy, si sice přečtěte, ale jinak se jimi neřiďte. Můžete to zkusit, ale velký úspěch od toho nečekejte. Vy ani váš partner nepatříte mezi tuctové lidi, kteří mohou podle takových vágních pokynů fungovat. Ve vztazích uspějete jen tehdy, když se budete řídit vlastní hlavou a vlastním srdcem.

Štír

To, že je Venuše spolu s Marsem ve Lvu, s vámi nic nedělá. Jediný problém, který vám to může přinést, souvisí s prací a některým z vašich nadřízených. Když usoudíte, že se kolem vás začal motat podstatně víc, než je zdrávo, musíte vážně přemýšlet, jak na to správně zareagovat. Pokud je nezadaný a vysvětluje vám, že to, co k vám cítí, je pravá láska, měli byste mu věřit.

Střelec

O základní energii, která ovlivňuje vaše vztahy, se stará Venuše, která se v neděli zastaví ve Lvu. Pokud chcete v lásce uspět, musíte se vidět ne tak, jak jste zvyklí, ale pokud možno objektivně. Především je potřeba, abyste odložili veškeré pochybnosti a komplexy a rozhodli se, že si konečně začnete užívat života podle svých představ. O tom, že budete lidem kolem sebe rázem sympatičtější, a že se to odrazí na jejich chování k vám, nepochybujte.

Kozoroh

Vztah, na který jste sázeli, a který jste chtěli hluboce prožívat od začátku až do společného konce, se vyvíjí způsobem, který se vám ani trochu nelíbí. Máte pocit, že miláček, který vás velmi důrazně přesvědčoval, že je sám, svobodný a volný, si přesto nechává otevřené dveře ke své bývalé lásce. Chcete to tolerovat mlčky, nebo se ho přímo zeptáte, co se děje?

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se dostáváte do situací, kterým ani trochu nerozumíte. Váš miláček usoudí, že je potřeba, abyste si všechno vyjasnili, a začne se bavit přesně o tom, o čem s vámi dosud mluvit odmítal. Pak je jen na vás, zda se rozhodnete, že si s ním o tom promluvíte, nebo zda usoudíte, že by to byl jen další krok k novým zbytečným neshodám.

Ryby

V době, kdy je Slunce v Raku a tedy ve vašem sektoru lásky a romantiky (což je letos do nedělního časného rána), byste měli všechno odložit a věnovat se pouze a jenom svému miláčkovi. Pokud se vám o víkendu podaří vytáhnout někam, kde spolu budete sami, je to z vaší strany vynikající nápad. Partner, který dosud tak úplně přesně nevěděl, co k vám cítí, v tom bude mít už v neděli ráno naprosto jasno!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA