Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (24.7.2023 - 30.7.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud usoudíte, že prázdniny jsou bezmála v polovině, ale vy jste si s miláčkem zdaleka neužili to, co jste měli původně v plánu, je nejvyšší čas, abyste začali pracovat na nápravě. Využijte hned pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru a vymyslete pro vás oba zábavu nezvyklou až exotickou. Co kdybyste našli nejbližší letní kino a taky do něj vyrazili?

Býk

Jde o týden, který by měl ve vašem vlastním zájmu uplynout v co nejpohodovější atmosféře. Když to půjde, po partnerovi nic nechtějte a pokud možno mu nic nevytýkejte. Pokud víte, že se to bez vážných hovorů neobejde, měli byste je nechat na víkend. Merkur jako patron komunikace se přesune do Panny a vy začnete mluvit tak, abyste se zbytečně nehádali.

Blíženci

Když vám miláček říká, že si bez vás nedokáže představit život, vůbec nepřehání. Velice dobře si uvědomuje, že kdyby vás neměl, vlastně se ani nezasměje. Zejména v pondělí a v úterý do odpoledne se budete v jeho společnosti cítit naprosto skvěle. V každé vhodné chvíli vám dává najevo, že vás opravdu upřímně a hodně intenzivně miluje - a vám se to moc líbí.

Rak

Když se dva lidé, které máte rádi, perou nebo jsou ve sváru, snažte se mezi ně nevstupovat. Stáhněte se do pozadí a čekejte, jak to spolu vyřeší. Tím, že byste se postavili na stranu jednoho, byste proti sobě zákonitě popudili druhou stranu. Když však zachováte přísnou neutralitu, je šance, že se spolu domluví a že se mezi vás opět vrátí mír a zasloužená pohoda.

Lev

O svém partnerovi a síle lásky, kterou k vám cítí, můžete pochybovat jen na základě vlastního úsudku. Všechno, co vám přinesou ohledně něj a toho, co dělá, jiní, pouštějte klidně jedním uchem tam a druhým ven. I když se říká, že láska bez žárlivosti není ta pravá, ve vašem případě to neplatí. Zejména ve středu a ve čtvrtek vám může žárlivost jen zkomplikovat život.

Panna

Taktiku, kterou chcete získat svou novou lásku, si ještě jednou promyslete. Hrozí, že vás přesně to, co máte vyzkoušené a prověřené, na celé čáře zklame. Váš nový objev není hloupý a navíc má na všechno, co se vás týká, velice vyvinutý čich. Kdybyste si hned v pondělí slíbili, že s ním budete jednat upřímně a naprosto na rovinu, bude to pro další budoucnost daleko lepší.

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ještě ve vašem znamení, byste měli ve vztazích a ve všem, co se lásky týká, vsadit na intuici. Když vám napovídá, že je něco špatně, neříkejte si, že přeháníte, a že se nic neděje. Právě v takové chvíli uděláte dobře, když se uchýlíte do ústraní, kde přijedete na to, co se děje. Příjemné to být nemusí, ale vy budete rádi už jen proto, že budete vědět, co je ve hře...

Štír

Člověk, který vám začne vysvětlovat, co máte dělat pro to, abyste se mu líbili a abyste ho přitáhli, vás spolehlivě naštve hned první větou. To, že mu následně v podstatě slušně a bez zbytečně zvýšeného hlasu vysvětlíte, že s vámi tak jednat nemůže, berte jako svou velkou výhru. Na závěr můžete dodat, že není až takový zázrak, aby od vás podobné jednání mohl vyžadovat a aby si ho i zasloužil.

Střelec

To, že vás vaše nová láska připravuje o spoustu času, který jste dříve měli pro sebe, berte jako něco, co k létu a začátkům každého láskyplného vztahu patří. Vy však reagujete zcela jinak, než je obvyklé. Zatímco jindy vám v takové situaci chybí síly a jste neustále ospalí, teď energií přímo překypujete. Dokonce i váš nový miláček tvrdí, že si díky vám konečně užívá pocit neskutečné láskyplné energie.

Kozoroh

Zejména v pondělí a v úterý si dejte pozor, abyste to s tlakem, který vyvíjíte na partnera, zbytečně nepřehnali. Když usoudí, že po něm chcete něco, co se mu nelíbí, se situací se nesmíří, ale přejde do protiútoku. Neustále vám vysvětluje, že ve vašem životě chce fungovat jako rovnoprávný partner. Přes veškeré vaše vysvětlování nechápe, že ani vy nic jiného nechcete.

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Merkur s Venuší, si udělejte čas na svého partnera. Promluvte si s ním o všem, co je pro vás důležité, a co má na další průběh vašeho vztahu přímý dopad. Jeho reakce se obávat nemusíte. Velice rychle vám dojde, že si velice dobře uvědomuje kvalitu vašeho vztahu. Sám nechce dovolit, aby se dělo něco, co by ho mohlo ohrožovat.

Ryby

Merkur, který se v pátek hodně pozdě večer dostává do vašeho partnerského sektoru, vám v dalších dnech ulehčí komunikaci nejen s partnerem, ale i se všemi lidmi, kteří jsou mu blízcí. Kontakt s jeho příbuznými a zejména rodiči nejen navážete, ale i náležitě upevníte. Když vám pak řeknou, že si vedle něj nedovedou představit nikoho jiného, můžete si být jistí, že mluví pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA