Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (7.8.2023 - 13.8.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opět se přesvědčíte, že přísloví, které praví, že odříkaného chleba bývá největší krajíc, ve vašem případě platí na víc než sto procent. Opět se vám do cesty přimotá člověk, kterého jste už nikdy nechtěli vidět, a dá vám najevo, že se tentokrát odehnat nenechá. Zpočátku mu můžete trochu oponovat, ale už ve středu pochopí, že bude lepší, když se osudu podřídíte.

Býk

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, se musíte ve vztahu k miláčkovi chovat rozumně. I když vám připadá, že před vámi něco tají, neptejte se na to tak energicky, že to skoro až hraničí s výslechem. Když mu dovolíte, aby si nejdříve srovnal myšlenky, s tím, co se děje, vás seznámí sám. Vy pak pochopíte, že mlčet jen proto, že vám nechtěl dělat zbytečné starosti.

Blíženci

To, že jsou prázdniny a vy máte dovolenou ještě neznamená, že se vás pracovní starosti netýkají. Naopak! I na dovolené vám budou z práce volat a informovat vás o všem, co se u vašich chlebodárců odehrává. Preventivně byste však měli partnera na to, co se děje, upozornit. Pak ho ani nenapadne, že vám pod záminkou vyřizování pracovních záležitostí volal milenec, na kterého by měl žárlit.

Rak

To, že moc rádi vaříte a že chcete svému miláčkovi servírovat jen to nejlepší, je životní postoj vám natolik vlastní, že se mu nikdo nediví. Trochu překvapený ale může být váš nový partner. Není zvyklý, že by se o něj někdo tak intenzivně staral a přiznává, že ho vaše jednání trochu zaráží. Možná by bylo lepší, kdybyste trochu ubrali na obrátkách a trochu iniciativy přenechali i jemu.

Lev

Zejména ve středu, kdy jste pod vlivem napjatého vztahu mezi Venuší a Uranem, se snažte i v případě, kdy na vás útočí velice vášnivá láska, dýchat zhluboka a zachovat si chladnou hlavu. Ze zkušeností víte, že není zlato všechno, co se třpytí. Navíc jde pravděpodobně o člověka, který vás potřebuje jen proto, abyste mu usnadnili cestu od vztahu, který právě skončil, k tomu, který ho čeká v budoucnu.

Panna

I když Slunce prochází Lvem a chce, abyste odložili veškerý ostych a předváděli se v tom nejlepším světle, naštěstí to nepřeháníte. Zejména ve vztazích netlačíte na pilu, ale čekáte, až si vás člověk, pro kterého máte slabost, všimne sám. Naštěstí mu to nebude dlouho trvat. Už o víkendu mu dojde, že bez vás opravdu nedokáže žít, a taky o tom s vámi začne nahlas mluvit.

Váhy

V době, kdy Slunce prochází Lvem, se musíte chovat rozumně. Opravdu není nutné, abyste partnera seznamovali se vším, co si myslíte a co vám proletí hlavou. Kdybyste mu řekli, že přemýšlíte, zda je pro vás důležitější láska nebo kamarádské vztahy, zaděláte si na průšvih. Partnerovi pak můžete stokrát vysvětlovat, že byste ho za kamarády nikdy neměnili, ale on vám věřit stejně nebude.

Štír

Zatímco od pondělí do středy byste měli v citových záležitostech mlčet a maximálně jen chválit to, s čím přijde miláček, ve čtvrtek se situace zásadně změní. Díky příznivým vazbám mezi Merkurem a Jupiterem dokážete s miláčkem mluvit tak, aby pochopil, že se z vaší strany přelétavých citů obávat nemusí. Dosud jste se tak možná chovali, ale teď je to něco naprosto jiného.

Střelec

Bude dobře, když si uvědomíte, že partner je zcela nezávislý člověk a že mu nemáte právo vnucovat své představy. Když mu vysvětlíte, že jeho koníčky jsou k ničemu, zatímco ty vaše jsou ty jediné pravé, s nadšenou odezvou počítat nemůžete. Můžete ale čekat velice energický a vášnivý projev, kterým vás přesvědčí, že se chováte jako někdo, kdo si jeho lásku vůbec nezaslouží.

Kozoroh

V případě nejistoty a pochybností o kvalitě a stálosti svých citů se můžete opřít o energii Merkura z Panny. Pomůže vám nejen přemýšlet, ale s jeho pomocí najdete i správný úhel pohledu, díky němuž pochopíte smysl toho, co se s vámi děje. Pak vám dojde, že je zbytečné, abyste hledali někoho, kdo je ideální, když vedle sebe teď máte člověka, který se vašemu ideálu hodně blíží.

Vodnář

Je potřeba, abyste přemýšleli nejen o vztahu, který máte vy a váš nový partner, ale abyste se zajímali i o to, co si o něm myslí vaše děti. Pokud dovolíte, aby se začali hádat a navzájem si dělali to nejhorší, rozpadne se vám nejen vztah partnerský, ale v ohrožení se ocitnou i vaše relace s dětmi. Pokud však zjistíte, že si důležití lidé vašeho života ladí, poděkujte za velké životní štěstí.

Ryby

Jde o týden, kdy jste v lásce a v mezilidských vztazích tak v pohodě, že se vám dá jen závidět. S miláčkem je vám tak dobře, že se vám od něj ani nikam nechce. Když vám kamarádi zavolají a někam vás pozvou, vymyslíte si neprůstřelnou výmluvu a zůstanete doma. Pokud se už někam vypravíte, půjdete tam s miláčkem. Budete se k němu chovat tak zamilovaně, že mu budou všichni závidět.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA