Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (14.8.2023 - 20.8.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Léto vrcholí a vaše city se ocitají pod tlakem. Pokud jste si v poslední době do života vpustili někoho, kdo vám připadá daleko zábavnější a zajímavější, než váš trochu okoukaný partner, můžete se z jeho strany těšit na zásadní změnu chování. Hned v pondělí večer vám připomene, že vám jako hračka sloužit nehodlá. Vzápětí se zeptá, zda se s ním rozejdete, nebo zda o jeho existenci podáte informace doma.

Býk

Zatímco v pondělí a v úterý se na vás vliv Luny ze Lva podepisuje celkem pozitivně, ve středu čekejte změnu. Kombinace novoluní ve Lvu a napjatého vztahu mezi Sluncem a Uranem vás může dostat do situace, se kterou si nedokážete poradit. Konečně pochopíte, jak to vypadá, když chcete svého miláčka najednou obejmout a přitom mu se vší energií vrazit pár facek.

Blíženci

Povaha vašeho partnera vám přinese mnohá překvapení. Naštěstí se nenecháte vyvést z míry. Když vám hned v pondělí odpoledne začne vysvětlovat, co máte dělat, abyste se mu víc líbili a důrazněji ho přitahovali, vyjedete do ostrého protiútoku. Chyby, které ve vašem vztahu dělá, mu začnete vyčítat tak ostře, že sám pochopí, že musí své jednání co nejrychleji změnit.

Rak

To, že si váš miláček nějakou událost z doby, kdy jste spolu začínali, nepamatuje, ještě neznamená, že se nestala. Naštěstí se s vámi nehádá. Ze zkušeností ví, že máte zejména na vztahové záležitosti paměť skoro sloní a rozhodně se nepletete. Pokud jde o historku, která je pro něj jen trochu lichotivá, rád a s chutí vám dovolí, abyste jejím vyprávěním vaše společné kamarády pobavili.

Lev

Novoluní, které se odehrává ve vašem znamení, a napjatý vztah mezi Sluncem a Uranem, který ve středu rovněž probíhá, vás nutí k logickému jednání a rozumovému přístupu k životu. I když máte pocit, že je potřeba, abyste v doslovném i přeneseném slova smyslu praštili do stolu a jednání svého miláčka hodnotili hodně ostře a nahlas, nedělejte to. Spolehlivě byste tím zničily zbytky toho pozitivního, co mezi vámi ještě je.

Panna

Když se už v něčem, co považujete za zásadní (a co tedy ve vašem případě zásadní patrně je), rozhodujete, rozhodujte se sami. Pokud si jako rádce přivoláte někoho jiného, probudí ve vás zbytečné pochybnosti. Právě proto je potřeba, abyste na rodinné radě jasně řekli, jak jste se rozhodli. Proč jste takového rozhodnutí učinili, vysvětlovat nemusíte. Partner ani necekne a mlčet budou i ostatní.

Váhy

Týden proběhne v klidu a v pokoji. Ať jste, kde jste, dovedete si z možností, které vám život předkládá, vybrat to nejlepší. Práce stihnete spoustu a ještě si najdete dost času, který věnujete kamarádům i partnerovi. Pokud si však chcete s miláčkem opravdu užít, nechejte si všechno až na víkend. V sobotu odpoledne se Luna dostane do vašeho znamení a v lásce se vám postará o zážitky opravdu velkolepé.

Štír

Především si přiznejte, že na svého partnera žárlíte víc, než je zdrávo. Vzápětí uznejte, že vám k tomu sám nedal ani tu nejmenší příčinu. Když pochopíte, že vás do žárlivého stavu vede energie Slunce ze Lva, bude vám hned lehčeji. Pak vám dojde, že se vůči svému partnerovi opravdu nemáte proč vymezovat - pokud ovšem nechcete, aby to mezi vámi bylo stále horší.

Střelec

Od pondělního poledne do čtvrtečních popůlnočních hodin, kdy je Luna ve Lvu, se vám v lásce opravdu daří. Svého miláčka u sebe přidržíte tak, že sám nahlas přizná, že si nedokáže představit, že by žil s někým jiným. Nového člověka, kterého teprve poznáváte, zase okouzlíte tak, že se dozvíte, si vůbec nevěřil, že tak zázračné stvoření, jako jste vy, může v reálu existovat.

Kozoroh

V lásce jste ochotní dělat věci, které jste až dosud považovali za nemožné. Zejména v pondělí dopoledne, kdy jste pod vlivem napjatého vztahu mezi Lunou ve svém partnerském sektoru a Plutem, seberete bez problémů odvahu a půjdete se člověka, který se vám líbí, přímo zeptat, zda je či není zadaný. Překvapíte ho tak, že se ani nezeptá, co se děje, a rovnou vám padne kolem krku.

Vodnář

Když potřebujete, aby miláček zabral a místo přemýšlení o vašich požadavcích je hned plnil, pusťte se do toho hned ve středu kolem poledne. Využijete tak novoluní, které se ve vašem partnerském sektoru odehrává. Váš miláček pochopí, že si vás musí hýčkat a že je v jeho zájmu, aby pracoval na vaší spokojenosti. Vy se pak musíte starat, aby vynaložené námahy nelitoval...

Ryby

To, že vás váš miláček zklame, ještě neznamená, že je to padouch, kvůli němuž jste ztratili spoustu času a energie. Když se nad důvody jeho jednání zamyslíte, dojde vám, že se zachoval přesně tak, jak byste se na jeho místě zachovali i vy. Vy byste však nemlčeli a důvody svého jednání mu vysvětlili. Když ho rozpovídáte a přimějete ho, aby se tak zachoval taky, bude mezi vámi všechno opět v tom nejlepším pořádku.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA