Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (21.8.2023 - 27.8.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když vám miláček leze na nervy, musíte se tvářit, jako byste s ním byli převelice spokojení. Naštěstí se začne hned v pondělí chovat tak, abyste se na něj mohli dívat vlídným pohledem. V pondělí a v úterý pak musíte využít energii Slunce, které se pořád ještě nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky. Využijte každou šanci, kdy můžete svému partnerovi říct, že ho milujete a že si život bez něj neumíte představit.

Býk

Zásadní test vaší lásky proběhne v úterý, kdy se dostanete pod vliv kvadratury mezi Venuší a Jupiterem. Pak si musíte dát pozor, abyste na svého partnera neměli nároky, které by převyšovaly nejen vaše aktuální možnosti, ale i to, co vám radí zdravý rozum. Navíc se bojíte situace, kdy vy do svého miláčka investujete všechno, co máte, a on vám přesto zmizí v neznámu.

Blíženci

Na lidi, kteří vám radí, co máte dělat, reagujete neskutečně citlivě. Do háje je sice nepošlete, ale neopomenete jim zřetelně naznačit, že si se svým životem dokážete poradit sami. Právě proto jste rádi, že máte svého miláčka, který po vás vlastně nic nechce. Zejména v pondělí si budete užívat společnosti člověka, který vás má rád a taky vám to umí a dokáže dát najevo.

Rak

Když vám miláček říká, že si s vámi chce povídat jen proto, že ho mentálně nabíjíte a myšlenkově obohacujete, myslí to opravdu vážně. Konečně jste v něm narazili na člověka, s kterým se vám dobře mluví i mlčí. Navíc si můžete být jistí, že o všem, co mu řeknete nebo poradíte, bude opravdu soustředěně přemýšlet. Každé slovo, které mu adresujete, vezme vážně.

Lev

To, že někoho milujete, ještě neznamená, že si ho máte pustit do života. Bude daleko lepší, když nad tím před pronesením rozhodného slova chvíli popřemýšlíte. Když pochopíte, že jde o člověka, který vás sice přitahuje, ale který z vás energii táhne a doslova vysává, měli byste se rozhodnout, že jeho láskyplné pokusy zarazíte. Vaše energie a výkonnost je vám dražší než vztah s člověkem, který by vás jen vyčerpával.

Panna

Na to, abyste šetřili, nemáte momentálně ty pravé morálněvolní vlastnosti. Víte, že léto pomalu přechází do své babí kategorie, a je vám jasné, že musíte využít každý jen trochu příjemný den. Právě proto by bylo dobré, abyste se alespoň jednou zastavili pro partnera v práci a zašli si s ním na kávu, zmrzlinu nebo jen tak posedět. Mluvit nemusíte. Mlčení bude daleko lepší...

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se musíte soustředit nejen na každé své slovo, ale i na jednotlivá gesta a výrazy. Lidí, kteří vás bedlivě pozorují a hluboce o vás přemýšlí, je víc, než byste řekli. Právě proto je potřeba, abyste jim neposkytovali zbraně, které mohou použít proti vám. Chovejte se tak, aby váš miláček pochopil, že ho milujete, a aby těm ostatním došlo, že u vás nemají šanci.

Štír

To, že se neobyčejně zamlouváte rodičům svého partnera, ještě neznamená, že vy dva spolu problémy mít nebudete. Miláček má pocit, že se schválně chováte tak, aby vás jeho rodiče i prarodiče začali uznávat. Vy mu pak marně vysvětlujete, že se chováte naprosto přirozeně. K tomu, aby pochopil, že se do ničeho, co sami nechcete, nahnat nikdy nenecháte, ještě nedozrál.

Střelec

Zásadní vliv a na vaše vztahy vyvíjí zejména v úterý odpoledne a večer napjatý vztah mezi Marsem a Neptunem. Pokud nechcete jeho vlivu podlehnout a pak řešit starosti, které vám přinese, musíte se chovat rozumně. Na člověka, který vám dává najevo, že jste bez něj k ničemu a se životem si poradit nedokážete, nedejte. Jasně řekněte, že si svůj život i své lásky budete řídit sami!

Kozoroh

Kdyby se stalo, a vy jste potkali lásku, se kterou jste se už dávno rozloučili a kterou jste vzdali, neříkejte si, že vám veškeré životní štěstí zmizelo, ale začněte přemýšlet. Pokud usoudíte, že znovunavázáním vašeho dřívějšího vztahu nikomu neublížíte, na nic nečekejte, ale jděte do toho. Další životní etapu, v níž byste litovali toho, co jste neudělali, si už dovolit nemůžete.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Slunce ještě ve vašem partnerském sektoru, čekejte ze strany svého miláčka nápady, které můžete vnímat skoro jako provokativní. Ještě jednou se vrátí k nápadu, jehož další rozvíjení jste mu nedávno dost ostře rozmlouvali. Tehdy pochopil, že s vámi nepohne. Teď však usoudí, že to zkusí ještě jednou, a že by v tom byl čert, aby vámi nepohnul.

Ryby

Ve vašem případě se vyplatí, když si se vším, co se týká vašeho partnerského vztahu, počkáte až do středy. Když se Slunce přesune do vašeho partnerského vztahu, bude vám mnohé z toho, v čem jste dosud tápali, naprosto jasné. Minimálně pochopíte, že je potřeba, abyste svého miláčka konečně začali brát vážně. I když o něm a o podloženosti jeho slibů občas zapochybujete, nesmíte mu to dát najevo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA