Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (28.8.2023 - 3.9.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že vám miláček nosí dárky, aniž by k tomu byla nějaká zásadní příležitost, berte jako důkaz jeho lásky. Opravdu to dělá jen proto, aby vám bylo dobře. Vy byste se k němu měli zejména o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, chovat naprosto stejně. Veškerou lásku, kterou mu projevíte, berte jako pozitivní emoce, které věnujete vašemu vztahu a jimiž upevňujete vaši budoucnost.

Býk

Partner, který řekne, že se bojí stabilního vztahu, protože má pocit, že ohrožuje jeho svobodu, si vás ani v nejmenším nezaslouží. Neurazte se, ale klidně mu řekněte, že o člověka, který věnuje tak málo pozornosti tomu, co potřebujete, nestojíte. Pár takových vaším životem prošlo, takže další zkušenosti v tomto směru už opravdu nepotřebujete. Obejdete se bez nich.

Blíženci

Bývalá láska, která se s vámi chce radit, to dělá jen proto, abyste jí dali ještě jednu šanci. To, že vy o roli jejího rádce nestojíte a že vás vůbec neláká, ji ani nenapadne. Právě proto by bylo dobře, kdybyste jí dali jasně a jednoznačně najevo, že ve vašem životě převzal jeho roli někdo jiný. To, proč jste to udělali a proč toho nelitujete, už dodávat nemusíte. Není to potřeba.

Rak

Když padne dotaz na to, jak to se svým miláčkem vůbec dokážete vydržet, nikomu nic nevysvětlujte. Nebylo by to k ničemu. Opravdu jen málokdo pochopí, že jste si sice velice dobře vědomí jeho negativních vlastností a povahových rysů, ale zároveň o to více oceňujete ty pozitivní. Když sečtete všechna pro a proti, jste velice rádi, že jste se nakonec našli.

Lev

Od pondělního do středečního dopoledne, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se můžete v klidu a bez výčitek svědomí vykašlat na všechno, co s vaším partnerem nesouvisí a vás nebaví. Je potřeba, abyste spolu trávili co nejvíce času. Zároveň si připravte pár něžností, kterými svého miláčka překvapíte. Opravdu potřebuje vědět, že jste se se svou minulostí rozloučili a že milujete jen jeho.

Panna

Když vás zaujme knížka, film nebo něco podobného, nezapomeňte se o své dojmy podělit s miláčkem. Bude neskutečně překvapený. Konečně pochopí, že sice úplně stejně nemyslíte, ale že se v zásadním náhledu na svět shodnete. Ve čtvrtek, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává úplněk, si večer vyjděte na procházku. Na kvalitu vašeho vztahu bude mít dopad přímo nevídaný...

Váhy

Jde o týden, který k vašemu upřímnému překvapení proběhne v klidu a ničím nerušené pohodě. Dokonce i v pondělí dopoledne, kdy bude Luna v Kozorohu, se s partnerem nepohádáte, ale dokážete se bez větších problémů domluvit. Konečně se dočkáte chvíle, kdy miláček nahlas uzná, že vaše názory sice nesdílí, ale chápe, že vaše pravda je cennější, než ta jeho.

Štír

Když miláček začne zkoušet vaši trpělivost, nesmíte mu na to skočit. Dejte mu jasně a jednoznačně najevo, že jste jeho taktiku odhalili a že se vám nelíbí. Pak byste si ale měli bedlivě vybírat den, ve kterém se do podobných debat pustíte. Když se do nich dáte v úterý, kdy se ve vašem partnerském sektoru zastaví Uran, můžete se pohádat, ale k rozumné domluvě nedospějete.

Střelec

Člověk, který se kolem vás motá, vám vysvětlujete, že mu předešlý partnerský vztah krachl na tom, že se až příliš věnoval své práci. To, že se jí věnoval i v době, kdy zrovna nemusel, však nedodá. Než ho obejmete a začnete litovat, měli byste se zajímat, jak to vlastně bylo. Kamarádů, kteří něco vědí a patřičné informace vám rádi předají, máte naštěstí dostatek.

Kozoroh

Na to, abyste se s partnerem hádali, nemáte tu pravou náladu. To, že se lišíte v názorech, pro vás není důvodem ke stresu ani k pochybnostem. Hned v pondělí dopoledne, kdy se Luna ještě pohybuje vaším znamením, mu trochu polichotíte a trochu mu vyznáte lásku. Pak už nechejte všechno na něm a na jeho dobré vůli. Pokud jste se trefili, proběhne zbytek týdne v příjemně láskyplné atmosféře.

Vodnář

Od pondělí do středy, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete mít sice dojem, že si s miláčkem dokážete za všech okolností poradit, ale raději to moc nepřehánějte. Jeho dobrá vůle, se kterou vám láskyplně vychází vstříc, je sice značná, ale vy svůj tlak nesmíte přehánět. Kdyby miláček usoudil, že si ho chcete přizpůsobit obrazu svému, spolehlivě byste ho naštvali.

Ryby

Když se miláček rozhodne, že vám uvaří, vezměte to jako hmatatelně vyjádřený důkaz jeho lásky. Vy se pak ale musíte chovat tak, abyste ho neznechutili a od dalších podobných pokusů neodradili. Když mu řeknete, že mu děkujete, ale to, co uvařil, jíst nebudete, ohrožujete tím váš vztah víc, než si umíte představit. Pak hrozí, že miláček začne přemýšlet, zda by nenašel někoho, kdo by nad připraveným jídlem neohrnoval nos, ale kdo by mu poděkoval.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA