Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 06. týden (7.2.2022 - 13.2.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Partnerovi, který nemá moc jasno v tom, co chce a co nechce, nic nevysvětlujte. Když si představíte sami sebe na jeho místě, pochopíte, že by to bylo k ničemu.

Býk

Pocit, že s ním neudržíte krok, vezměte na vědomí, ale nijak se jím nestresujte. Vždycky je to přece tak, že jeden jde první, zatímco ten druhý zajišťujte týl!

Blíženci

To, že se vám něco nepodařilo zvládnout tak, jak jste si představovali, vašeho miláčka nezarazí. Naopak vymyslí něco, co vám pomůže celou situaci zvládnout.

Rak

Hádky mezi vámi být opravdu nemusí. Kdybyste se hned v pondělí rozhodli, že na jeho provokace reagovat nebudete, a pak to až do neděle vydrželi, žili byste si jako v ráji.

Lev

Když vám řekne, že se v práci nehodlá rozčilovat a proto půjde jinam, nezlobte se. Jenom se ho zeptejte, zda si myslí, že mu někde jinde bude nějak výrazně lépe.

Panna

Pro rodiče z tohoto znamená sloužíte vy i partner jako skvělý zdroj rozumných informací. Když jim něco poradíte, můžete si být taky jistí, že se tím budou stoprocentně řídit.

Váhy

Pokud si myslíte, že ho přimějete, aby využil vašich životních zkušeností, hrozí, že neuspějete. Bude lepší, když se smíříte s tím, že si Beran opravdu potřebuje nos nabít sám...

Štír

Vaše kontakty se občas pohybují na hraně. Jindy byste se rozčilovali, ale teď si říkáte, že hádka, která pročistí vzduch, není zase tak úplně k zahození.

Střelec

Když říká, že se nachází v neřešitelné situaci, opravdu nepřehání. Kdybyste ale vy dokázali nasadit svou inteligenci a nápaditost, možná byste nějaké řešení vymysleli.

Kozoroh

Rozpory, které mezi vámi a miláčkem v poslední době vznikly, vážně neberte. Oba víte, že se hádáte většinou jen proto, aby doma nepanovala nezvládnutelná nuda!

Vodnář

O tom, co se mu nedaří, opravdu nechcete nic slyšet. Neustále se musíte držet na uzdě a neříct mu, že si za své průšvihy může sám a že mu už pomáhat nebudete.

Ryby

Napjatá atmosféra, se kterou se potýká v práci, má značný dopad i na vaši domácí atmosféru. Snažíte se ji sice odfiltrovat, ale moc se vám to nedaří.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA